ttuning Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Chalani prozbicka,mam superba 1.8 T a v poslednych troch mesiacoch mi mizne chladiaca kvapaliny,v takomto mnozstve,za mesiac asi dve deci,pod autom nezostavaju ziadne skvrny,ani do motora netecie,ani kurenie neni perasknute,uz som tam nalial aj prisadu,trosicka to pomohlo,ale stale mizne,poznamka-jazdim na LPG,za vsetky radi dakujem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Vem si baterku a pořádně koukni na chladič.... nejlépe sundat nárazník. Já už to měl na superbu i passatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 jj souhlas taky jsem to tak měl, byl to pravej spodní roh (pohled ze předu) tam mi to vyhnilo a sáklo úplně nenápadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttuning Vloženo 1. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 dakujem,pozrem sa na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttuning Vloženo 15. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 nakonec to bola vodna pumpa ktoru mi menili v servise pred 4000km aj s rozvodmi,takze kvalita jak hovado! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Od kterého výrobce byla ta pumpa? Vypadá to na nějakou Čínu? Jinak je chvályhodné, že jsi sem dal řešení - díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.