Yuri_RS Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Zdravím Vás oktáváci.... :-) Mám RSo v červené rally a chtěl bych znát Váš nazor co dát do carbonu, jestli jenom kapotu, nebo i střechu a kufr.....díky Všem za názory.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 najlepsie nic. mne sa tie karbonove folie nepacia na autach. viac zaujimavejsou by si ju spravil, keby si dal matnu foliu na cele auto. takych vela nechodi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 z meho pohledu střechu , masku , zrcatka, nic , vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Máš hezkou barvu carbonu bych použil minimum... Nebo jak říkal kolega, tak bych zkusil natovou folii, ty vypadaj daleko líp než karbon.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Za mně ? Střechu a dekoz interieru plus madlo okolo vypínačů oken . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Koukam ze mas tonovane skla, napadlo te dat na strechu lesklou cernou folii ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Olepit hlavně ty zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugher Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Karbon?! Nikam.. tedy mě osobně se to nelíbí... z větší vzdálenosti to vypadá jako poskládané jen tak provizorně po nějaké bourandě...ale jinak..tvoje věc... s tou folií to neni špatný nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 (editace) Zdravim, já bych chtěl vědět váš názor co by udělal carbon, kdyby byl nalepen na krytu motoru a krytu baterky. Viděl jsem pár fotek ale moc se mi to nezdálo, jestli se to teplem třeba neodlepí. Použil jsem carbon do interieru a zatím samá chvála tak nevím. Díky za odpovědi Editováno: 23. Červenec 2013, autor: Vortex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Podle mě to můžeš zkusit. Ono kolikrát plasty v interiéru taky pěkně pálej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Mě se zase lacala loupat strecha, tedy lak na ni, vypada jak zebra, takze ja jdu rozhodne do carbonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Ten se odloupne i s tím lakem ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.