wolds Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Jak sundat olejovou vanu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Vypustíš olej, odděláš hadice co ti brání, odpojíš čidlo oleje a olejovou vanu odšroubuješ. Kolem dokola je tuším 18 šroubů. Ale podle mě budeš muset ještě vypustit chladící kapalinu, protože ti tam budou překážet hadice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Mám takovej blbej pocit, že na 1,8T se musi sundat něco více ještě kdysi ještě jak jsem tenhle motor chtěl tak sem to zjišťoval kvuli vyčištění olejového sítka a něco tam bylo extra..Přesně už nevím co ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Pro upřesnění si stáhni DP (dílenskou příručku) a tam to máš popsané přesně. Já to psal jen z hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolds Vloženo 18. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tak mám tu dílenskou příručku a musí se povolit i nápravnice,toho jsem se bál.Chtěl jsem se dostat na sítko,svítilo mi mazání.Přitom je motor před 3000 km měněný a sítko kontrolováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Nebude tedy chyba jinde? Třeba v čidle. Co diagnostika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolds Vloženo 18. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Taky si myslím že by mohla být chyba jinde.Ted se udělal aspon výplach.Zítra se dá nový olej a filtr a uvidí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 doporučuji čidlo vyhodit a půjčit si manometr, závit M10x1. Změřit ať je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.