Leden 18, 201312 r Vypustíš olej, odděláš hadice co ti brání, odpojíš čidlo oleje a olejovou vanu odšroubuješ. Kolem dokola je tuším 18 šroubů. Ale podle mě budeš muset ještě vypustit chladící kapalinu, protože ti tam budou překážet hadice.
Leden 18, 201312 r Mám takovej blbej pocit, že na 1,8T se musi sundat něco více ještě kdysi ještě jak jsem tenhle motor chtěl tak sem to zjišťoval kvuli vyčištění olejového sítka a něco tam bylo extra..Přesně už nevím co ...
Leden 18, 201312 r Pro upřesnění si stáhni DP (dílenskou příručku) a tam to máš popsané přesně. Já to psal jen z hlavy.
Leden 18, 201312 r Autor Tak mám tu dílenskou příručku a musí se povolit i nápravnice,toho jsem se bál.Chtěl jsem se dostat na sítko,svítilo mi mazání.Přitom je motor před 3000 km měněný a sítko kontrolováno.
Leden 18, 201312 r Autor Taky si myslím že by mohla být chyba jinde.Ted se udělal aspon výplach.Zítra se dá nový olej a filtr a uvidí se.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.