jarous12 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ahoj vím že toho tady je tuny ale nenašel jsem nic okolo toho že když mám origo autoradio v O1 2004 s cd a chtěl bych zapojit subwoofer tak jsem nenašel na zadni strane autoradia žadné další připojení,autoradio chci zanechat tak poradte prosím jak zapojit nejaky subwoofer? děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 http://www.stualarm.cz/produkt/32502-redukce-mini-iso-samec/rca-samice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 A origo rádio má Mini ISO výstup? Já u kamaráda napojil Subwoofer jen na zadní repráky. Je to nejjednodušší možnost. Stačí jen sladit gain na zesíku aby zadní repro nehrálo tak razantně když se osolí hlasitost. Podle popisu jde o zapojení nějakého aktivního subáče. Záleží co by měl stát a jak případně řešit dál. A vedení kabelů je už taky určitě promyšlený. Před zimou jsme napojoval SUB do 02 na origo autorádio tímhle stylem a majitel je spokojenej. Dělá to to BUM a to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 tak to je hnus... napojit vysokofrekvenční výstup radia na nízkofrekvenční vstup zesilovače je pěkná prasečina..když už tak se použije high-low převodník pokud je to nutné! origo radio má mini-iso výstup - symphony určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Jako nebylo to mé přání.Já ve svém to mám podle pravidel Nicméně to v té O2 funguje. Má v tom zesík za 2 tis a sub za 1500 ..myslíš že to má cenu řešit u takové "sestavy" ? Jediné co jsem ho donutil aby natáhl alepoň správný napájecí kabely. Tam chtěl dát zvonkáče Vím že to je hnus...Ale s rozpočtem do 4 tis si člověk nemůže moc vyskakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.