Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj vím že toho tady je tuny ale nenašel jsem nic okolo toho že když mám origo autoradio v O1 2004 s cd a chtěl bych zapojit subwoofer tak jsem nenašel na zadni strane autoradia žadné další připojení,autoradio chci zanechat tak poradte prosím jak zapojit nejaky subwoofer? děkuji.

Vloženo

A origo rádio má Mini ISO výstup?

Já u kamaráda napojil Subwoofer jen na zadní repráky.

Je to nejjednodušší možnost.

Stačí jen sladit gain na zesíku aby zadní repro nehrálo tak razantně když se osolí hlasitost.

Podle popisu jde o zapojení nějakého aktivního subáče.

Záleží co by měl stát a jak případně řešit dál.

A vedení kabelů je už taky určitě promyšlený.

Před zimou jsme napojoval SUB do 02 na origo autorádio tímhle stylem a majitel je spokojenej.

Dělá to to BUM a to stačí :D

Vloženo

tak to je hnus... napojit vysokofrekvenční výstup radia na nízkofrekvenční vstup zesilovače je pěkná prasečina..když už tak se použije high-low převodník pokud je to nutné! origo radio má mini-iso výstup - symphony určitě

Vloženo

Jako nebylo to mé přání.Já ve svém to mám podle pravidel :D

Nicméně to v té O2 funguje.

Má v tom zesík za 2 tis a sub za 1500 ..myslíš že to má cenu řešit u takové "sestavy" ?

Jediné co jsem ho donutil aby natáhl alepoň správný napájecí kabely.

Tam chtěl dát zvonkáče :D

Vím že to je hnus...Ale s rozpočtem do 4 tis si člověk nemůže moc vyskakovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...