Přejít na obsah

Ake reprodutkory su v Octavia II


Doporučené příspěvky

Zdravim, chcel by som sa spytat, akej znacky, a ak sa da aj presne ake repraky su pouzite v prednych dverach Octavie II? hraju neuveritelne dobre, krasna kvalita ziadne chrcanie nic... basy uzasne.. na seriove auto...ak by niekto vedel nejaky odkaz alebo nieco, budem vdacny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Originální repro vyrábí Philips (pokud se nepletu) a dají se koupit jako náhradní díl (škoda servis, eshopy s ND Škoda). Jinak tedy nevím co máš v autě za reproduktory ty, ale ty moje krásně opravdu nehrajou...

Podle mě to je TVM Valmez (http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=491) a hrůza děs. Nejen repro, ale i ten Stream. Kdejaký značkový rádio za 2 tis. a komponentní repro v té samé ceně hraje líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak pokud mohu říct svůj skromný názor. Mám Swing + 4x orig. repro. Nehraje to špatně. Basy jsou takové pomalejší, možná zbytečně hluboké a nepřesné. Vadí mi, že za jízdy ty basy tolik nejsou slyšet (hluk od kol apod.). Při vypnutém motoru je jich pak výrazně víc. Chybí pěkné nižší středy. Výškové repro cinkají slušně, ale ty středy tam chybí. Max. hlasitost bez zkreslení je dostatečná. Díky uzavřeným dveřím a vetším basovým repro je zvuk výrazně hutnější než v předchozí OI. Někdo může negativně vnímat, že když vzadu nic nehraje, tak je ten zvuk takový méně prostorový (ti co byli zvyklí na 8x repro). Pokud bych trávil denně víc jako hodinu času v autě, tak bych zainvestoval do výměny repro. Jinak to dle mne nemá smysl. Vypíchnout musím perfektní příjem rozhlasu rádia Swing. Nic podobného jsem zatím neměl možnost slyšet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle tohohle: http://img4.hyperinzerce.cz/x-cz/inz/5488/5488697-repro-octavia-ii-yeti-1z0-035-411-a-3.jpg je výrobce opravdu Philips, ale kdo ví, třeba jeden týden dodává jedna fabrika a druhý týden druhá ;)

V práci máme služební OII mr09 a hraje hrozně. Tedy na sérii asi dobrý, ale dlouhodobě se to poslouchat nedá. Proto mám v dlouhodobém plánu vytlumení + kvalitní repro. A to si nemyslím že bych byl audifil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...

Mam OIi FL MR 2010 - zhanal som klucky s LED origo. Po prehodeni sklamanie - povodne repro made in CZ hrali uzasne (vyhybky okolo 6uF) zahralo vysky aj neco zo stredu a ten repracik to v pohode dal s cistym zvukom. Nove (s LED) su made in china (v predu bez kondiku - vyhybky a vzadu okolo4uF) ako som prvy raz zapol radio (Bolero) hralo to ako plechovy hrnec. Velmi, ale velmi zleeeee. Orig BT HF sada este horsie- a to sa cudujem ze to tie vysky bez pseudo vyhybiek (kondiku) neupieklo. Riesenie - v zadu som prehodil repro z povodnych kuciek a v predu sa mi podarilo zohnat Bang & Olufsen s AUDI po drobnej uprave sa do kluciek vtesnali i ked su o dost vacie. Zatial bezne testovanie pri zapojeni ale zvuk cisty bez piskania, kondik som dal s povodnych repro takze zozeru pekne aj kusok stredov a spodny stredobas vykryje zbytok spektra. Este pokukujem po stredoch (do otvoru na SS) ale je to asi zbytocne.

Ma niekdo podobne skusenosti s vymenou vyskovych repro?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...