Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, neměnil někdo na OII po FL tu dlouhou anténu za tu poslední krátkou? Jde mi o to jestli se zhorší citlivost příjmu signálu rádia. Má OII má ještě v zadním bočním okýnku přídavnou, tak by to snad neměl být problém, když mi rádio hrálo i bez prutu. Rád bych si pořídil tu kratší. Prodávají se buď made in China za cca 70 kč nebo za cca 400 kč originál (Polsko). Jde mi o to jestli ta origo je v něčem jiná (lepší) než ta z Číny, kromě ceny vypadají stejně :) . A kdo ví, jestli nepochází ze stejné výroby :D . Nezkoušel to někdo?

• Autor

Tak si odpovím sám :kol-31: . Koupil jsem si teda ten čínský gumový prut, originál jsem si říkal, že je zbytečný a drahý. Rádio zatím hraje dobře, uvidím v místech, kde bude slabší signál, ale snad to ta přídavná anténa v okně vyrovná. Jediné co je oproti originálu jiné, že nedolehne ta guma na spodku prutu přes ten plast co je na střeše jako u toho delšího prutu a je tam teda vidět malý schodek. Asi to číňani udělali tak nějak univerzálně i na jiné tipy. Ale snad tam nebude nějak zatýkat voda do toho závitu na střeše, kdyžtak bych musel koupit ten originál, ale zatím jsem spokojen.

mám ten krátkej prut na předfaceasi 4 měsíce, ten za 70,- a nemám problém a nemám ani antenu v okně

myslím, že mě to dolehá, bude víc typů, mám už druhou a je jinčí jak první, tam jsem musel tu gumu kole šroubu uříznout, jinak byl šroub krátký

• 1 měsíc později...

Take jsem si koupil na předFl prut z FL... poradí někdo jak demontovat ten starý prut?

Odsroubovat ? ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.