Publikováno Leden 30, 201312 r Dobrý den, neměnil někdo na OII po FL tu dlouhou anténu za tu poslední krátkou? Jde mi o to jestli se zhorší citlivost příjmu signálu rádia. Má OII má ještě v zadním bočním okýnku přídavnou, tak by to snad neměl být problém, když mi rádio hrálo i bez prutu. Rád bych si pořídil tu kratší. Prodávají se buď made in China za cca 70 kč nebo za cca 400 kč originál (Polsko). Jde mi o to jestli ta origo je v něčem jiná (lepší) než ta z Číny, kromě ceny vypadají stejně . A kdo ví, jestli nepochází ze stejné výroby . Nezkoušel to někdo?
Únor 2, 201312 r Autor Tak si odpovím sám . Koupil jsem si teda ten čínský gumový prut, originál jsem si říkal, že je zbytečný a drahý. Rádio zatím hraje dobře, uvidím v místech, kde bude slabší signál, ale snad to ta přídavná anténa v okně vyrovná. Jediné co je oproti originálu jiné, že nedolehne ta guma na spodku prutu přes ten plast co je na střeše jako u toho delšího prutu a je tam teda vidět malý schodek. Asi to číňani udělali tak nějak univerzálně i na jiné tipy. Ale snad tam nebude nějak zatýkat voda do toho závitu na střeše, kdyžtak bych musel koupit ten originál, ale zatím jsem spokojen.
Únor 2, 201312 r mám ten krátkej prut na předfaceasi 4 měsíce, ten za 70,- a nemám problém a nemám ani antenu v okně myslím, že mě to dolehá, bude víc typů, mám už druhou a je jinčí jak první, tam jsem musel tu gumu kole šroubu uříznout, jinak byl šroub krátký
Březen 30, 201312 r Take jsem si koupil na předFl prut z FL... poradí někdo jak demontovat ten starý prut?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.