Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Jj zákon schválnosti :D jak jedeš do servisu s nějakým problémem tak najednou vše funguje jak má :)

3d14b31e8c57a2169b7ace2074e6cf63.jpg byl jsi odhalen :D
  • Autor

:D Jozzi

Ondro jo tak to je , ale nastesti minule jim to delalo vzdy :)

Tobě to sluší Aspire :D a ty husté vlasy :D Jozzi se asi nudí že hledá lidi na fb :D

• Autor

No jo fotka z obcanky pred deseti lety :D Ten profil je jen tak, neni to na pridavani pratel a tak. Proste ten profil je tak jako kdyby nebyl ;)

Ježišmarja, tak to už je mi jasné Aspire, proč si říkal, že tě ani dcera nepoznala  :kol-28:  :D

• Autor

:D No jo fotka za mlada ted uz me zna jen sediveho  a skoro plesateho :D

Se jí nedivím že si tě nechtěla přidat :D

• Autor

No spise je to tak ze ji se ten profil tam ukazoval jestli me nezna a ona stejne te fuckbuk nepouziva ma ho jen nevim na co :D a jeste k tomu ten profil jsem ji delal ja :D

Prostě sis fb zřídil aby si byl in :D Ale o tomhle raději kecejme v hospodě F/R a né tady bo ti zasíráme vlákno :D 

• Autor

:D . No mi to jedno stejne to moc lidi tu necte tak se nic nedeje , ale jasne tam to patri ;)

Ale zase budeš mít víc komentů :D 

Co to je za máničku  :D

• Autor

No co fotka za mlada vsak i auto mam pojmenovane room :D

A uz zpet k autu DEKUJI.

• 2 týdny později...
  • Autor

No tak jelikoz Room ma za nedlouho 2 narozeniny tak jsem mu koupil malinkaty darek sice si to moc nesaslouzi ale ja ano :D Pricestoval ke mne az z Litomeric a proto diky Galvimu ze mi pomohl s tim abych ho dostal v poradku. Ale asi budu muset zajet do servisu jelikoz se mi navigace nechce ukazovat na maxidotu :( a dalsi vec prisel jsem o znazorneni teploty na radiu a to nejspise protoze nemam autom. klimu. Jeste pockat az prijde z Ciny kabelaz a mikrofon a muzem i volat konecne jinak nez pres HF Nokia. Ale jinak naprosta spokojenost :)post-51417-0-62209800-1421334486_thumb.jpost-51417-0-59602100-1421334484_thumb.jpost-51417-0-57439900-1421334485_thumb.jpost-51417-0-60996300-1421334483_thumb.j

Pekné pekné :) Kedy má 2 narodeniy ? :)

To tak to vypadá luxusně  :kol-24:  :kol-47: Tak ať navi slouží a hlavně ať nedostane nožičky  :kol-90:;):D 

Když vydržíš do srazu, navigaci na Maxíku ti nastavím. Teplotu na radiu nemám ani já s Climatronikem, tu bohužel uměl pouze Swing.. 

EDIT: Jen mě napadá funguje ti AUX u ruční brzdy, nebo taky už jen ten na radiu jak mě?

Upraveno od Galvi

Ved teplota je na maxiku :p

Luxusni :) jinak kluci z amikem funguje jen ten na radiu :)

• Autor

Pyro 23.1 2013 a bylo vyrobeno a koupeno 1.2.

Ondro to doufam taky a proto swing pro malou jistotu zustane na skrini :D

Galvi v navodu je napsano ze to umi s climatronicem tak nevim a to nastaveni na maxiku jeste uvidim jestli to neudelam drive v servisu se ti pak vcas ozvu at muzes kdyz tak vzit sebou NB. Aux jsem netestoval jelikoz ho nepouzivam ale muzu otestovat.

No ten climatronik funguje ale jen na Octaviích a výše, kde to ukazuje i rychlosti větráku u dvouzonové klimy a tak, to bohužel také F2/Roo neumí  :kol-32:

Jestli můžeš, zkus to otestovat, protože mě ten můj vypisuje zkrat AUX a nejsem si jist, zda je někde chyba nebo je to tím, že jsou AUX najednou 2.

• Autor

Aha no stahl jsem si manual pro sebe ale asi je to obecne. Zitra otestuji ten AUX a poreferuji.

Pyro 23.1 2013 a bylo vyrobeno a koupeno 1.2.

Ondro to doufam taky a proto swing pro malou jistotu zustane na skrini :D

Galvi v navodu je napsano ze to umi s climatronicem tak nevim a to nastaveni na maxiku jeste uvidim jestli to neudelam drive v servisu se ti pak vcas ozvu at muzes kdyz tak vzit sebou NB. Aux jsem netestoval jelikoz ho nepouzivam ale muzu otestovat.

Rozumím :D

Jen aby na skříni nezůstal jako Blues. Osobně bych jej prodal, dokud má ještě cenu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.