Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Ten znak je kam vhodný.. To je na motor nebo tak něco ne?  :) Na tu redukci antény su též zvědavý  :kol-28:

• Autor

Tak tak motor jsem cekal ze to nikdo neuhodne a hned prvni tip spravny :D

Jen by me zajimalo zda ten znak pujde i rozdelat tak jak je tomu u tech znaku na kapote a kufru ty jdou rozdelat na tri dily to uz mam otestovano. Tak jak sundam ten stary co mam ted na motoru tak ho budu muset rozkuchat :D

Jo tak se znakem ti neporadím, na TSI máme pouze kryty proti kunám, znaky nemáme  :D

• Autor

Vsak ja to zjistim :D a pokud pujde tak kousek tve bile folie pujde i na znak :)

No jo vlastně, jak dopadlo to lepení?

• Autor

Jeste nejak jsem se k tomu nedostal :kol-18:  ale uz mam vse nachystane folii vyrovnanou a listu skoro ocistenou. Ale pssst zatim je to faze utajeni a pro me i prekvapeni :D

ta redukce, to je to tak drahy tady, ze to objednavate z chiny ? ;)

Ty já ti nevím , mam ji a nepouzivam :D

Michale za mě  :kol-47: Ale jen jeden technický dotaz-> nechceš si raději na té fotce zadělat jméno a adresu? :) 

• Autor

Luky ano z Ciny za 180 KC a tady jsem je narazil za 400-500 KC a to jsou ty spojene a ta jednoduchy z skodovky 223 KC ktera je k nicemu a ja ji neumim rozdelat abych si to udelal po cinsku.

Ondro no nejak mi to nevadi ale muzu ;)

• Autor

Tak jsem si odskocil do auta a vysledek nula nefunfuje zadny signal a ant1 off a ant2 off :D

No ono ta cina to je jeden velky eksperiment , testuju to taky nekdy na sobe :D

• Autor

Na to nejak snad prijdu rozeberu a uvidim :(

Ehm, že by to čínani zapomněli propojit a jen strčili do bužirky?  :kol-28:

To mi připomněly velmi levne činske usb kliče :D

Aspire...tak jsem úspěšně po galviho tématu prelouskal tvé téma..roomik krasny:) doufám ze se na nějak srazu potkáme když jsme od sebe ne daleko...často jsem i v Šenově a mýt jezdim do Havru u rondlu na tu novou ruční mycku:)

• Autor

Dik no chtelo by to taky trochu promazat ty prispevky ale na Galviho nemam :D Ja jsem vzdy na srazech na tech tu odsad ten cas si vzdy najdu. Pokud pojedes do Lasske Jizby tak urcite :). Jo tak na tu mycku jezdim taky moc perfektni akorat tam byva dost plno, se prvne podivam pres kameru kolik tam je lidi vidim ze to jde a jak prijedu tak uz je tam narvano , ale to cekani za to stoji. Jde videt ze se o to tam staraji kazdy den.

Ji ja už myl auto za tu dobu co ho máme asi 7x a většinou teda tam....já jsem sice z centra ale moja je ze Šenova takže kousek na mycku. Tady v KK uz to kaslu...no na sraz hodlam přijet toho 26.4.

• 3 týdny později...
  • Autor

Bondo malej dotaz :D nevim kde se na to zeptat jinde. Dostala se mi do ruky kamera a chtel bych ji pouzit jako couvaci a byly by v interieru za sklem patych dveri. A ted otazka pujde tato kamera zapojit na amundsen+ ? Ze by stacilo jen dokoupit nejaky konektor a nebo jen piny a zapojit ?

post-51417-0-69204400-1428225187_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Jen tak určitě nepůjde, myslím si, že bude potřeba minimálně ten adaptér pro převod signálu z video výstupu kamery na vstup radia. Jinak ta tvoje kamery vypadá jako nějaká verze nejspíš couvací kamery s bezdrátovým přenosem, ovšem mi tam nějak nesedí kabely... Asi to má více možností zapojení  :)

• Autor

No je to od tud http://www.true-trac.cz/cs/ Jsem ji dostal zdarma od kamose tak jsem myslel ze ji vyuziji. Ten wifi adapter je na to aby sel prenos i na mobil a tablet. No vidim ze to stale je beh na dlouhou trat.

Tak to jsem nebyl daleko od pravdy  :D. No je problém v tom, že koncern má speciální typ videa a aby klasické video jejich radia zchroustaly, je potřeba buď originál kamera, což je několikatisícová záležitost, případně čínská alternativa, což je tak za třetinovou cenu a nebo pak ten převodník, který je tak kolem 2000,-. 

Ta kamera co máš by měla jít použít, ovšem pořád ti chybí ten převodník a pak trocha štěstí, aby ten obraz fungoval, protože některé kamery to prostě nebere díky převodníku, nebo radiu  :kol-32:

• Autor

No tak to teda budu muset sehnat ten prevodnik. Galvi diky :kol-47:

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak auto je pripraveno na letni provoz.

post-51417-0-93947600-1429956129_thumb.j

post-51417-0-50027500-1429956131_thumb.j

post-51417-0-60399400-1429956132_thumb.j

post-51417-0-15924200-1429956151_thumb.j

post-51417-0-41432500-1429956152_thumb.j

post-51417-0-69673200-1429956153_thumb.j

post-51417-0-93066800-1429956154_thumb.j

post-51417-0-13942000-1429956156_thumb.j

post-51417-0-48150600-1429956166_thumb.j

Paráda  :kol-47: Vypadá to dobře :) Doufám že zítra ukážeš  :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.