Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Jj zákon schválnosti :D jak jedeš do servisu s nějakým problémem tak najednou vše funguje jak má :)

3d14b31e8c57a2169b7ace2074e6cf63.jpg byl jsi odhalen :D
  • Autor

:D Jozzi

Ondro jo tak to je , ale nastesti minule jim to delalo vzdy :)

Tobě to sluší Aspire :D a ty husté vlasy :D Jozzi se asi nudí že hledá lidi na fb :D

• Autor

No jo fotka z obcanky pred deseti lety :D Ten profil je jen tak, neni to na pridavani pratel a tak. Proste ten profil je tak jako kdyby nebyl ;)

Ježišmarja, tak to už je mi jasné Aspire, proč si říkal, že tě ani dcera nepoznala  :kol-28:  :D

• Autor

:D No jo fotka za mlada ted uz me zna jen sediveho  a skoro plesateho :D

Se jí nedivím že si tě nechtěla přidat :D

• Autor

No spise je to tak ze ji se ten profil tam ukazoval jestli me nezna a ona stejne te fuckbuk nepouziva ma ho jen nevim na co :D a jeste k tomu ten profil jsem ji delal ja :D

Prostě sis fb zřídil aby si byl in :D Ale o tomhle raději kecejme v hospodě F/R a né tady bo ti zasíráme vlákno :D 

• Autor

:D . No mi to jedno stejne to moc lidi tu necte tak se nic nedeje , ale jasne tam to patri ;)

Ale zase budeš mít víc komentů :D 

Co to je za máničku  :D

• Autor

No co fotka za mlada vsak i auto mam pojmenovane room :D

A uz zpet k autu DEKUJI.

• 2 týdny později...
  • Autor

No tak jelikoz Room ma za nedlouho 2 narozeniny tak jsem mu koupil malinkaty darek sice si to moc nesaslouzi ale ja ano :D Pricestoval ke mne az z Litomeric a proto diky Galvimu ze mi pomohl s tim abych ho dostal v poradku. Ale asi budu muset zajet do servisu jelikoz se mi navigace nechce ukazovat na maxidotu :( a dalsi vec prisel jsem o znazorneni teploty na radiu a to nejspise protoze nemam autom. klimu. Jeste pockat az prijde z Ciny kabelaz a mikrofon a muzem i volat konecne jinak nez pres HF Nokia. Ale jinak naprosta spokojenost :)post-51417-0-62209800-1421334486_thumb.jpost-51417-0-59602100-1421334484_thumb.jpost-51417-0-57439900-1421334485_thumb.jpost-51417-0-60996300-1421334483_thumb.j

Pekné pekné :) Kedy má 2 narodeniy ? :)

To tak to vypadá luxusně  :kol-24:  :kol-47: Tak ať navi slouží a hlavně ať nedostane nožičky  :kol-90:;):D 

Když vydržíš do srazu, navigaci na Maxíku ti nastavím. Teplotu na radiu nemám ani já s Climatronikem, tu bohužel uměl pouze Swing.. 

EDIT: Jen mě napadá funguje ti AUX u ruční brzdy, nebo taky už jen ten na radiu jak mě?

Upraveno od Galvi

Ved teplota je na maxiku :p

Luxusni :) jinak kluci z amikem funguje jen ten na radiu :)

• Autor

Pyro 23.1 2013 a bylo vyrobeno a koupeno 1.2.

Ondro to doufam taky a proto swing pro malou jistotu zustane na skrini :D

Galvi v navodu je napsano ze to umi s climatronicem tak nevim a to nastaveni na maxiku jeste uvidim jestli to neudelam drive v servisu se ti pak vcas ozvu at muzes kdyz tak vzit sebou NB. Aux jsem netestoval jelikoz ho nepouzivam ale muzu otestovat.

No ten climatronik funguje ale jen na Octaviích a výše, kde to ukazuje i rychlosti větráku u dvouzonové klimy a tak, to bohužel také F2/Roo neumí  :kol-32:

Jestli můžeš, zkus to otestovat, protože mě ten můj vypisuje zkrat AUX a nejsem si jist, zda je někde chyba nebo je to tím, že jsou AUX najednou 2.

• Autor

Aha no stahl jsem si manual pro sebe ale asi je to obecne. Zitra otestuji ten AUX a poreferuji.

Pyro 23.1 2013 a bylo vyrobeno a koupeno 1.2.

Ondro to doufam taky a proto swing pro malou jistotu zustane na skrini :D

Galvi v navodu je napsano ze to umi s climatronicem tak nevim a to nastaveni na maxiku jeste uvidim jestli to neudelam drive v servisu se ti pak vcas ozvu at muzes kdyz tak vzit sebou NB. Aux jsem netestoval jelikoz ho nepouzivam ale muzu otestovat.

Rozumím :D

Jen aby na skříni nezůstal jako Blues. Osobně bych jej prodal, dokud má ještě cenu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.