Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

No spise je to tak ze ji se ten profil tam ukazoval jestli me nezna a ona stejne te fuckbuk nepouziva ma ho jen nevim na co :D a jeste k tomu ten profil jsem ji delal ja :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

No tak jelikoz Room ma za nedlouho 2 narozeniny tak jsem mu koupil malinkaty darek sice si to moc nesaslouzi ale ja ano :D Pricestoval ke mne az z Litomeric a proto diky Galvimu ze mi pomohl s tim abych ho dostal v poradku. Ale asi budu muset zajet do servisu jelikoz se mi navigace nechce ukazovat na maxidotu :( a dalsi vec prisel jsem o znazorneni teploty na radiu a to nejspise protoze nemam autom. klimu. Jeste pockat az prijde z Ciny kabelaz a mikrofon a muzem i volat konecne jinak nez pres HF Nokia. Ale jinak naprosta spokojenost :)post-51417-0-62209800-1421334486_thumb.jpost-51417-0-59602100-1421334484_thumb.jpost-51417-0-57439900-1421334485_thumb.jpost-51417-0-60996300-1421334483_thumb.j

Vloženo (editace)

Když vydržíš do srazu, navigaci na Maxíku ti nastavím. Teplotu na radiu nemám ani já s Climatronikem, tu bohužel uměl pouze Swing.. 

EDIT: Jen mě napadá funguje ti AUX u ruční brzdy, nebo taky už jen ten na radiu jak mě?

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Pyro 23.1 2013 a bylo vyrobeno a koupeno 1.2.

Ondro to doufam taky a proto swing pro malou jistotu zustane na skrini :D

Galvi v navodu je napsano ze to umi s climatronicem tak nevim a to nastaveni na maxiku jeste uvidim jestli to neudelam drive v servisu se ti pak vcas ozvu at muzes kdyz tak vzit sebou NB. Aux jsem netestoval jelikoz ho nepouzivam ale muzu otestovat.

Vloženo

No ten climatronik funguje ale jen na Octaviích a výše, kde to ukazuje i rychlosti větráku u dvouzonové klimy a tak, to bohužel také F2/Roo neumí  :kol-32:

Jestli můžeš, zkus to otestovat, protože mě ten můj vypisuje zkrat AUX a nejsem si jist, zda je někde chyba nebo je to tím, že jsou AUX najednou 2.

Vloženo

Pyro 23.1 2013 a bylo vyrobeno a koupeno 1.2.

Ondro to doufam taky a proto swing pro malou jistotu zustane na skrini :D

Galvi v navodu je napsano ze to umi s climatronicem tak nevim a to nastaveni na maxiku jeste uvidim jestli to neudelam drive v servisu se ti pak vcas ozvu at muzes kdyz tak vzit sebou NB. Aux jsem netestoval jelikoz ho nepouzivam ale muzu otestovat.

Rozumím :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...