Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ale ale tak konečně došel, tak to se bude parádně telefonovat  :kol-28:

EDIT: A konečně si pokecáš i s autem  :D

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

:D jo snad jo , ale dnes jsem testl jak pujde rozebrat ten sloupek a musim rict ze s tim nehnu :D Ten vrch kde jsem za to rval je pekne ostry a uz jsem citil jak se mi zarezava do prstu.

Vloženo

Tak byla opet chvile casu tak jsem zabehl do auta a uz se mi povedl odtrhnout od vrchu a zustal drzet na tom spodnim trnu. Tak jsem si rekl ze zatim si natahnu ten kabel od radia a uz to zaclo prvne mi nesel tam nasunout ten zeleny konektor do te sbernice je totiz nejaky vetsi a pak jeste ktomu jsem zjistil ze se mi podarilo uthnout nejaky kablik z te zbernice volne mi tam lita. Tak jsem opet nasadil radio a normalne hraje tak nevim od ceho je :D no asi to necham na servis.

Vloženo

To jsem netestoval jsem jeste musel jit do obchodu. Jen jsem to dal zpet na dva sroubky a A sloupek jen tak priplacl a zapl jestli to hraje. Zitra jetli bu de zase chvili cas a jeste svetlo tak se podivam jinak to necham az na sobotu.

Vloženo

Ten sloupek jak ti držel na tom spodním úchytu, tak jej musíš potáhnout směrem nahoru ke střeše, je tem nacvaknutý a nasunutý (kvůli airbagu, když je auto vybaveno hlavovými, tak jsou uchycené pod tím sloupkem a když vystřelí ať ten sloupek drží na místě).

Co se týče mikrofonu, tak je to divné, měl by tam pasovat, teda mě určitě pasoval, leda že by u tebe byla nějaká změna, ale to se m inezdá, však to vem na sraz, uvidíme co se dá dělat  :kol-28:

Vloženo

Tak jsem zasel opet do auta a zjisteni tek kablik utrhly je sedy a asi nikde nepatri jelikoz zadny pin neni volny. No a ten kabel k tomu mikrofonu tam proste nevejde je vetsi ale podle cisla sedi co jsem zde na foru nasel http://forum.skodahome.cz/topic/124761-zapojen%C3%AD-mikrofonu-pro-rns310-a-315/ pro tu koncovku.  Tak jsem to rozebral a strcil bez toho zeleneho obalu a mikrofon funguje takze ted jen zbyva natahnout to az k stropu. Musim prohlednou etku jestli tam neco k tomu nenajdu abych to mohl predelat jelikoz ten konec v tom radiu asi moc drzet nebude.

post-51417-0-91724900-1423838272_thumb.j

post-51417-0-98230500-1423838273_thumb.j

Vloženo

Jestli je ten utrhnutý kabel z toho modrého konektoru, tak to ani nepoznáš, ten modrý je od AUX mezi sedadly a ten s Amundsenem stejně nefunguje  :kol-28:

Je divné že ti ten konektor od mikrofonu nepasoval, mě pasoval, ale mám trochu jinou tu kostku do radia co se tak dívám na fotky, ale tak hlavně že to funguje  :) 

Kabel od mikrofonu si prostrč spolu s tím svazkem co jde od radia a pak někoho s hubenou dlouhou rukou z boku přístrojovky a nebo nějaký háček a vytáhnout kabel na bok, pak už jde k sloupku a k lampičce bez problému.

Vloženo

:D

Jinak, na foto jde trochu vidět díra v karoserii jak tam drží ty cvoky sloupku, že po vytažení se musí sloupek povytáhnout nahoru ať to dírou vyskočí ven. Na fotce je i jeden cvok ještě zaseknutý, jak jsem to dělal poprvé, tak jsem to nevěděl a zabral jsem tak, že vypadnul ze sloupku a zůstal v karoserii, ale výhoda je, že se ve sloupku nic nevylomí, je tam totiž také nasunutý, takže když to utrhneš, tak ho nasuneš do sloupku zpátky a vše zase drží  :kol-28:

post-35598-0-32183900-1423840765_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...