Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

to ano , ale ten sloupek bude mit premieru :D ale to zvaldnem , domluvime se v nedeli ;)

Vidiš , měl bych na Tebe prosbu bo se tedka z baraku moc nedostanu , nemaš někde po ruce mm tuning ? potreboval bych jednu višen :)

Vloženo

Aspire: taky mi nesel ten mikrofon prostrcit do zasuvky i s tou zelenou kostkou, takze jsem ji taky vyhodil. Mikrofon drzi v konektoru od montaze do ted bez problemu...

Vloženo

Takze dnes jsem sel do auta dokonat zbytek , no a presne co jsem rikal bez problemu to nepujde. Kabel jsem protahl pod palubovkou pak bokem rozdelane pristrojovky pak nahoru sloupkem k stropnici rozdelal svetlo a uz to zaclo. Kdyz jsem mel natahly ten kabel v sloupku tak ten sloupek ne a ne zalezt zpet do puvodniho mista tak mi vrchem odstava. Nechci do toho jak je to ted jeste zmrzle mlatit at to nepraskne. A dalsi chci strcit mikrofon do toho drzaku a on je nejaky velky a drzak mensi :( no rikam si nejak tam drzi tak to tak zatim necham a chci vratit svetylko zpet a ne za boha to tam dostat tak aby to nevycnivalo, nic tomu nebrani a stejne furt vycniva nechapu. Pujde dnes radeji na pivo at si trochu ulevim.

post-51417-0-28803700-1423919259_thumb.j

post-51417-0-86887300-1423919260_thumb.j

post-51417-0-37228600-1423919268_thumb.j

Vloženo

Ten sloupek máš podle fotky moc nízko, tak ho sundej, a zkus znovu nejdříve nasunout tu spodní část, pak přiložit vrch tak aby pasoval a neboj se do toho třísknout v místech, kde jsou ty cvoky, nemá tam co povolit, jediné co se může pohnout jsou ty cvoky když zapadnou do kastle. 

K lampičce, ty ji tam nemáš přišroubovanou? Já tu původní měl na 2 šroubcích, ale tak když tak vytáhnout a zase nejdřív nastrčit stranu, kde jsou zobáčky a pak docvaknout druhou, to půjde  ;) . Případně vytáhnout kastlík na brýle a zkusit tam šáhnout, jestli tam se nad ní nezasekl kabel od lampičky a proto nejde docvaknout, zas tolik místa tam není a pokud se kabel zamotá, tak ji tam nedáš.

Jinak ten mikrofon i u mě vypadal, že se tam nevleze, ale trochu hrubé síly a zapadl do držáčku perfektně (samozřejmě musíš před tím vybrat ten černý molitan co je v tom držáku strčen místo mikrofonu, teda jestli si ho tam měl).

Vloženo

Zadne kladivko nebude :D:kol-63:

Jsem tam byl znova microfon uz tam mam jsem ho daval opacne :kol-17:  Ale sloupek ne a ne dat do puvodniho stavu jsem to daval i tak nejak vyse ale stejne vzdy dopadl stejne nizko. A lampicka taky porad stejne mozna trochu lepsi. Jsem se i pokousel sundat ten kastlik na bryle ale nejak nevim jak to tam drzi a neslo mi to vyrvat. Pridavam fotku jak to nema byt :D ten microfon

post-51417-0-44670800-1423926081_thumb.j

Vloženo

Tak hlasim ze po dnesnim odpoledni je lampicka na svem puvodnim miste a navigace se konecne zobrazuje na maxidotu. No a kdo za to muze ze to tak je ? Ano vse mi udelal Galvi  :kol-47: a timto mu jeste jednou dekuji.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...