Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Ten znak je kam vhodný.. To je na motor nebo tak něco ne?  :) Na tu redukci antény su též zvědavý  :kol-28:

• Autor

Tak tak motor jsem cekal ze to nikdo neuhodne a hned prvni tip spravny :D

Jen by me zajimalo zda ten znak pujde i rozdelat tak jak je tomu u tech znaku na kapote a kufru ty jdou rozdelat na tri dily to uz mam otestovano. Tak jak sundam ten stary co mam ted na motoru tak ho budu muset rozkuchat :D

Jo tak se znakem ti neporadím, na TSI máme pouze kryty proti kunám, znaky nemáme  :D

• Autor

Vsak ja to zjistim :D a pokud pujde tak kousek tve bile folie pujde i na znak :)

No jo vlastně, jak dopadlo to lepení?

• Autor

Jeste nejak jsem se k tomu nedostal :kol-18:  ale uz mam vse nachystane folii vyrovnanou a listu skoro ocistenou. Ale pssst zatim je to faze utajeni a pro me i prekvapeni :D

ta redukce, to je to tak drahy tady, ze to objednavate z chiny ? ;)

Ty já ti nevím , mam ji a nepouzivam :D

Michale za mě  :kol-47: Ale jen jeden technický dotaz-> nechceš si raději na té fotce zadělat jméno a adresu? :) 

• Autor

Luky ano z Ciny za 180 KC a tady jsem je narazil za 400-500 KC a to jsou ty spojene a ta jednoduchy z skodovky 223 KC ktera je k nicemu a ja ji neumim rozdelat abych si to udelal po cinsku.

Ondro no nejak mi to nevadi ale muzu ;)

• Autor

Tak jsem si odskocil do auta a vysledek nula nefunfuje zadny signal a ant1 off a ant2 off :D

No ono ta cina to je jeden velky eksperiment , testuju to taky nekdy na sobe :D

• Autor

Na to nejak snad prijdu rozeberu a uvidim :(

Ehm, že by to čínani zapomněli propojit a jen strčili do bužirky?  :kol-28:

To mi připomněly velmi levne činske usb kliče :D

Aspire...tak jsem úspěšně po galviho tématu prelouskal tvé téma..roomik krasny:) doufám ze se na nějak srazu potkáme když jsme od sebe ne daleko...často jsem i v Šenově a mýt jezdim do Havru u rondlu na tu novou ruční mycku:)

• Autor

Dik no chtelo by to taky trochu promazat ty prispevky ale na Galviho nemam :D Ja jsem vzdy na srazech na tech tu odsad ten cas si vzdy najdu. Pokud pojedes do Lasske Jizby tak urcite :). Jo tak na tu mycku jezdim taky moc perfektni akorat tam byva dost plno, se prvne podivam pres kameru kolik tam je lidi vidim ze to jde a jak prijedu tak uz je tam narvano , ale to cekani za to stoji. Jde videt ze se o to tam staraji kazdy den.

Ji ja už myl auto za tu dobu co ho máme asi 7x a většinou teda tam....já jsem sice z centra ale moja je ze Šenova takže kousek na mycku. Tady v KK uz to kaslu...no na sraz hodlam přijet toho 26.4.

• 3 týdny později...
  • Autor

Bondo malej dotaz :D nevim kde se na to zeptat jinde. Dostala se mi do ruky kamera a chtel bych ji pouzit jako couvaci a byly by v interieru za sklem patych dveri. A ted otazka pujde tato kamera zapojit na amundsen+ ? Ze by stacilo jen dokoupit nejaky konektor a nebo jen piny a zapojit ?

post-51417-0-69204400-1428225187_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Jen tak určitě nepůjde, myslím si, že bude potřeba minimálně ten adaptér pro převod signálu z video výstupu kamery na vstup radia. Jinak ta tvoje kamery vypadá jako nějaká verze nejspíš couvací kamery s bezdrátovým přenosem, ovšem mi tam nějak nesedí kabely... Asi to má více možností zapojení  :)

• Autor

No je to od tud http://www.true-trac.cz/cs/ Jsem ji dostal zdarma od kamose tak jsem myslel ze ji vyuziji. Ten wifi adapter je na to aby sel prenos i na mobil a tablet. No vidim ze to stale je beh na dlouhou trat.

Tak to jsem nebyl daleko od pravdy  :D. No je problém v tom, že koncern má speciální typ videa a aby klasické video jejich radia zchroustaly, je potřeba buď originál kamera, což je několikatisícová záležitost, případně čínská alternativa, což je tak za třetinovou cenu a nebo pak ten převodník, který je tak kolem 2000,-. 

Ta kamera co máš by měla jít použít, ovšem pořád ti chybí ten převodník a pak trocha štěstí, aby ten obraz fungoval, protože některé kamery to prostě nebere díky převodníku, nebo radiu  :kol-32:

• Autor

No tak to teda budu muset sehnat ten prevodnik. Galvi diky :kol-47:

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak auto je pripraveno na letni provoz.

post-51417-0-93947600-1429956129_thumb.j

post-51417-0-50027500-1429956131_thumb.j

post-51417-0-60399400-1429956132_thumb.j

post-51417-0-15924200-1429956151_thumb.j

post-51417-0-41432500-1429956152_thumb.j

post-51417-0-69673200-1429956153_thumb.j

post-51417-0-93066800-1429956154_thumb.j

post-51417-0-13942000-1429956156_thumb.j

post-51417-0-48150600-1429956166_thumb.j

Paráda  :kol-47: Vypadá to dobře :) Doufám že zítra ukážeš  :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.