Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak tak motor jsem cekal ze to nikdo neuhodne a hned prvni tip spravny :D

Jen by me zajimalo zda ten znak pujde i rozdelat tak jak je tomu u tech znaku na kapote a kufru ty jdou rozdelat na tri dily to uz mam otestovano. Tak jak sundam ten stary co mam ted na motoru tak ho budu muset rozkuchat :D

Vloženo

Jeste nejak jsem se k tomu nedostal :kol-18:  ale uz mam vse nachystane folii vyrovnanou a listu skoro ocistenou. Ale pssst zatim je to faze utajeni a pro me i prekvapeni :D

Vloženo

Luky ano z Ciny za 180 KC a tady jsem je narazil za 400-500 KC a to jsou ty spojene a ta jednoduchy z skodovky 223 KC ktera je k nicemu a ja ji neumim rozdelat abych si to udelal po cinsku.

Ondro no nejak mi to nevadi ale muzu ;)

Vloženo

Aspire...tak jsem úspěšně po galviho tématu prelouskal tvé téma..roomik krasny:) doufám ze se na nějak srazu potkáme když jsme od sebe ne daleko...často jsem i v Šenově a mýt jezdim do Havru u rondlu na tu novou ruční mycku:)

Vloženo

Dik no chtelo by to taky trochu promazat ty prispevky ale na Galviho nemam :D Ja jsem vzdy na srazech na tech tu odsad ten cas si vzdy najdu. Pokud pojedes do Lasske Jizby tak urcite :). Jo tak na tu mycku jezdim taky moc perfektni akorat tam byva dost plno, se prvne podivam pres kameru kolik tam je lidi vidim ze to jde a jak prijedu tak uz je tam narvano , ale to cekani za to stoji. Jde videt ze se o to tam staraji kazdy den.

Vloženo

Ji ja už myl auto za tu dobu co ho máme asi 7x a většinou teda tam....já jsem sice z centra ale moja je ze Šenova takže kousek na mycku. Tady v KK uz to kaslu...no na sraz hodlam přijet toho 26.4.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Bondo malej dotaz :D nevim kde se na to zeptat jinde. Dostala se mi do ruky kamera a chtel bych ji pouzit jako couvaci a byly by v interieru za sklem patych dveri. A ted otazka pujde tato kamera zapojit na amundsen+ ? Ze by stacilo jen dokoupit nejaky konektor a nebo jen piny a zapojit ?

post-51417-0-69204400-1428225187_thumb.j

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Jen tak určitě nepůjde, myslím si, že bude potřeba minimálně ten adaptér pro převod signálu z video výstupu kamery na vstup radia. Jinak ta tvoje kamery vypadá jako nějaká verze nejspíš couvací kamery s bezdrátovým přenosem, ovšem mi tam nějak nesedí kabely... Asi to má více možností zapojení  :)

Vloženo

Tak to jsem nebyl daleko od pravdy  :D. No je problém v tom, že koncern má speciální typ videa a aby klasické video jejich radia zchroustaly, je potřeba buď originál kamera, což je několikatisícová záležitost, případně čínská alternativa, což je tak za třetinovou cenu a nebo pak ten převodník, který je tak kolem 2000,-. 

Ta kamera co máš by měla jít použít, ovšem pořád ti chybí ten převodník a pak trocha štěstí, aby ten obraz fungoval, protože některé kamery to prostě nebere díky převodníku, nebo radiu  :kol-32:

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...