Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

jak piše Jakub , ono ty parkovaky se daj sehnat za celkem zajmavou sumičku tady na foru , ikdyž třeba u Fll z couvanim nemam žadne problemy, diky oknu vzadu vim kde mam prdel tak je to velmi jednoduhe ,ale na Oll byly parkovaky nutnosti :D

• Autor

No parkovaky sice muzou byt fajn, ale jak rikam neni to polozka vradu sto korun, ale uz tam lita tisicovka. A tolik penez v nasi rodine neobhajim. A to chci jeste koupit nejake hliniky na zimu, folii na strechu, atd. Mozna casem se do toho pustim vsak to auto mam teprve 3 mesice. Ale uz ted vim ze ty parkovaky by mi snad pomohli ale jak znam ty pitomce co by parkovali za mnou tak by mi je za chvili v tom narazniku otriskali bo jak tu nekteri umelci parkuji tak musi jet na doraz aby vedel ze uz dal do predu nemuze a to same do zadu :D

jo tak takove lidi ja zboznuju :D , to to jelip orourovat :D

• Autor

Tak jsem konecne neco pridal na auto :) A timto bych chtel podekovat Lukasonovi za nabidku zhotoveni samolepky jelikoz tady stale v obchode neni skladem.

post-51417-0-84785800-1368866000_thumb.j

:kol-47:  Super nápad... vypadá to parádně.  :kol-47:

Vitam v klubu ;) ja lepil vcera :D

.... neni zac ;) ..... sem rad ze se libi ;) kazdopadne zase jinej namet na lepeni ze to je takhle obracene, ono je vlastne jedno jestli klopit hlavu napravo nebo nalevo :D

..... jozzi: ........... nevidim fotky v tvem vlakne a hlavne dekovacku :D

Luky fotky a dekovacka bude az po zitrejsim srazu , krapanek vic se zmenilo :D

• Autor

Jsem rad ze se to libi, jsem prave uvazoval kde to a jak nalepit na to zadni sklo. Chtel jsem to doprostred jak je brzdove svetlo , ale obavy byly z toho ze by to sterac strhl se mi nepodarilo ho zastavit v te horni poloze a jak to bylo spinave tak to moc neslo poznat :D. A opacne jsem to dal proto ze vy to mate na fabiich zespoda a jediny roomster co jsem zde nasel tak to mel skoro pres cele zadni sklo tak jsem to nalepil takhle , ale jeste jsem uvazoval zda to nalepit na druhou stranu. :D. A jeste jsem dostal od Lukasona takovou malinkou skodahome samolepku a to je orisek kde to nalepit. Dcera by to chtela k sobe na dvere, ale to jsem zavrhl k vuli stahovani oken a Lukason mi navrhl na predni sklo k VINku, ale tam to nejak nevinikne. Nejaky napad nemate ? :) P.S.: jsem zitra zvedav Jozzi kde si to nalepil :D

Upraveno od ASPIRE

Budes prekvapen :D , tu malou jdu nalepit za chvili ;) umisteni -lizatko ;)

jozzi: ...... no tak to sem silne zvedav :D

aspire: ........ nemusi ten malinkej hazlik nejak vynikat staci kdyz mas videt ten velkej vzadu a malej jenom zlehka nekam jako detauil dopredu,...... kazdopadne muzu ti tech malinkejch hazliku naposilat klidne na vsechny rohy oken :D a mam takovej dojem ze jsem ti posilal jeste neco ? :D kam si nalepil tamto ? nebo si to radsi hodil do kose ? :D

napad kam nalepit to fakt nevim,... muzes nekam do interieru a nebo me pak napad ne presne k vinu ale taky nejak na bok na ridicovo sklo ci na ten sloupek,... jak koukam podle fotek ten je taky cerny ;) ale vic bych to videl na tom skle na bok a napis smerujici smerem nahoru ;)

a nebo viz zde obrazek ;)

P.S. snad je z fotky poznat kam myslim nalepit tu malou samolepku ;)

post-58977-0-37023300-1368892490_thumb.j

• Autor

Lukason a Jozzi teeeda to lizo dobry napad :kol-47: . Ne ty dve s temi prstiky na to uz jsem moc stary :kol-17: . Do kose jsem to nehodil , ale zitra na mistim mini srazu to nekomu nabidnu jestli to bude chtit.

Upraveno od ASPIRE

zadny stary ;) jenom to nekam nalep a je to ;) kdyz uz to mas ;):p

lizo je otazka jestli se ti to tam bude vejit ;) ale snad jo ;)

• Autor

chi no jeste uvidim, nevim jak bych to vysvetloval manzelce  a dceri ktera ma 9 roku :D. Tu malou testnu zitra dnes jsme byli na vylete a uz se mi nechce jit ven.

urcite by si si neco vymyslel,... treba to ze cim vic prstu tim lepsi auto a ze to je takovej symbol ci co :D na neco by si urcite prisel :D

btw..... vybehni ven kdyz je pekne a nebud linej :p

Upraveno od Lukason

• Autor

:D :D :D

Kurňa pánové, jak to tady čtu, tak lepení je v nejlepším :kol-28: a já budu bez  :kol-32: . No do srazu to už nestihnu, ale přes týden si to nachystám a jak budu zase doma, tak vyřežu, abych byl také skodahome.cz  ;) ... Bude tam vůbec někdo kromě mě bez nápisu? 

• Autor

Galvi :kol-98:  urcite ano co jsem tady prohlizel fotky kdo to ma tak jen par vyvolenych. Ale musim rict ze jsem nekoukal po Octavkach a Superbech :D A jak by ti rekl Lukason vybehni ven kdyz je pekne a nebud linej :kol-46:

tak tak :D

ASPIRE: ......... uz si tam byl ? nevidim fotku jak je to nalepeno na lizu :D;)

• Autor

:D nebyl bydlim na vychode a tu uz je brzo tma :D zitra je taky den :D  :rolleyes:

Ja jsem jeste vychodneji :D ale zlata garaz :D

• Autor

no vidis Jozzi ti to potvrdi ze je tu drive tma jak v cechach bydli 20 km ode me :D

to jsou jenom kecy vy lina bando z okoli OVE :D;)

• Autor

:Dandílek

Časlav se ozvala :D a pamatuj si ze SLEZSKO neni jen ostrava ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.