Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

jak piše Jakub , ono ty parkovaky se daj sehnat za celkem zajmavou sumičku tady na foru , ikdyž třeba u Fll z couvanim nemam žadne problemy, diky oknu vzadu vim kde mam prdel tak je to velmi jednoduhe ,ale na Oll byly parkovaky nutnosti :D

Vloženo

No parkovaky sice muzou byt fajn, ale jak rikam neni to polozka vradu sto korun, ale uz tam lita tisicovka. A tolik penez v nasi rodine neobhajim. A to chci jeste koupit nejake hliniky na zimu, folii na strechu, atd. Mozna casem se do toho pustim vsak to auto mam teprve 3 mesice. Ale uz ted vim ze ty parkovaky by mi snad pomohli ale jak znam ty pitomce co by parkovali za mnou tak by mi je za chvili v tom narazniku otriskali bo jak tu nekteri umelci parkuji tak musi jet na doraz aby vedel ze uz dal do predu nemuze a to same do zadu :D

Vloženo

.... neni zac ;) ..... sem rad ze se libi ;) kazdopadne zase jinej namet na lepeni ze to je takhle obracene, ono je vlastne jedno jestli klopit hlavu napravo nebo nalevo :D

..... jozzi: ........... nevidim fotky v tvem vlakne a hlavne dekovacku :D

Vloženo (editace)

Jsem rad ze se to libi, jsem prave uvazoval kde to a jak nalepit na to zadni sklo. Chtel jsem to doprostred jak je brzdove svetlo , ale obavy byly z toho ze by to sterac strhl se mi nepodarilo ho zastavit v te horni poloze a jak to bylo spinave tak to moc neslo poznat :D. A opacne jsem to dal proto ze vy to mate na fabiich zespoda a jediny roomster co jsem zde nasel tak to mel skoro pres cele zadni sklo tak jsem to nalepil takhle , ale jeste jsem uvazoval zda to nalepit na druhou stranu. :D. A jeste jsem dostal od Lukasona takovou malinkou skodahome samolepku a to je orisek kde to nalepit. Dcera by to chtela k sobe na dvere, ale to jsem zavrhl k vuli stahovani oken a Lukason mi navrhl na predni sklo k VINku, ale tam to nejak nevinikne. Nejaky napad nemate ? :) P.S.: jsem zitra zvedav Jozzi kde si to nalepil :D

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

jozzi: ...... no tak to sem silne zvedav :D

aspire: ........ nemusi ten malinkej hazlik nejak vynikat staci kdyz mas videt ten velkej vzadu a malej jenom zlehka nekam jako detauil dopredu,...... kazdopadne muzu ti tech malinkejch hazliku naposilat klidne na vsechny rohy oken :D a mam takovej dojem ze jsem ti posilal jeste neco ? :D kam si nalepil tamto ? nebo si to radsi hodil do kose ? :D

napad kam nalepit to fakt nevim,... muzes nekam do interieru a nebo me pak napad ne presne k vinu ale taky nejak na bok na ridicovo sklo ci na ten sloupek,... jak koukam podle fotek ten je taky cerny ;) ale vic bych to videl na tom skle na bok a napis smerujici smerem nahoru ;)

a nebo viz zde obrazek ;)

P.S. snad je z fotky poznat kam myslim nalepit tu malou samolepku ;)

post-58977-0-37023300-1368892490_thumb.j

Vloženo (editace)

Lukason a Jozzi teeeda to lizo dobry napad :kol-47: . Ne ty dve s temi prstiky na to uz jsem moc stary :kol-17: . Do kose jsem to nehodil , ale zitra na mistim mini srazu to nekomu nabidnu jestli to bude chtit.

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

chi no jeste uvidim, nevim jak bych to vysvetloval manzelce  a dceri ktera ma 9 roku :D. Tu malou testnu zitra dnes jsme byli na vylete a uz se mi nechce jit ven.

Vloženo (editace)

urcite by si si neco vymyslel,... treba to ze cim vic prstu tim lepsi auto a ze to je takovej symbol ci co :D na neco by si urcite prisel :D

btw..... vybehni ven kdyz je pekne a nebud linej :p

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo

Kurňa pánové, jak to tady čtu, tak lepení je v nejlepším :kol-28: a já budu bez  :kol-32: . No do srazu to už nestihnu, ale přes týden si to nachystám a jak budu zase doma, tak vyřežu, abych byl také skodahome.cz  ;) ... Bude tam vůbec někdo kromě mě bez nápisu? 

Vloženo

Galvi :kol-98:  urcite ano co jsem tady prohlizel fotky kdo to ma tak jen par vyvolenych. Ale musim rict ze jsem nekoukal po Octavkach a Superbech :D A jak by ti rekl Lukason vybehni ven kdyz je pekne a nebud linej :kol-46:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...