Přejít na obsah

Cukání volantu při zatáčení

JiriNN

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, potřebuji radu. Mám felicii GLXI rv 1994 a teď se mi začala objevovat závada - při zatáčení doprava mi cuká volant a jako kdyby mi cukalo (pravý přední)kolo. Má někdo tušení, čím by to mohlo být? Když sešlápnu brzdu, cukání zjemní nebo zcela zmizí. Při zatáčení doleva vše O.K.

Předem díky moc za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

buď to bude jen manžeta na vnějším homokyneťáku, nebo bude špatný samotný homokyneťák ... hoď si přední nápravu na špalky, nech namontovaná kola, nastartuj, zatáhni ručku, zařaď třeba trojku a ať ti někdo točí volantem doprava a ty se běž mrknout co to dělá.

Odkaz ke komentáři

pokud je to manžeta, utrhne se odstředivou silou sama (zažil jsem u Feldy), pokud je to kloub, bude se to zhoršovat a může se stát, že už pak neudržíš volant rovně ani při jízdě po rovince, jak to bude škubat (zažil jsem u Formana)

zbytečně to neodkládej, alespoň to omrknout, ať víš čím to je.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...