Publikováno Únor 7, 201312 r Dodělávám zadní el. okna a mám i komplet přední stahovačku řidiče a nevím k čemu jsou 2 dráty (viz šipky) a k čemu je konektor v zrcátku (viz šipka) Děkuji za radu Upraveno Únor 7, 201312 r od titan0306
Únor 7, 201312 r jde o elektroinstalaci k samostmívacím zrcátkům, někdo nejspíše skla demontoval a dal klasická.
Únor 7, 201312 r Autor Děkuji za info, takže i ty dva dráty v konektoru označené šipkou jsou začátkem a konec je ten bílý konektor?
Únor 11, 201312 r Autor Ahoj, mám dotaz ohledně dodělání zadních el. oken do O2. 1. Vymotal jsem komplet svazek pro zadní el. okna a při zapojování jsem zjistil že v pojistkovce pozice 34 a v komfortce hnědý konektor pozice 2 je obsazena červenočerným drátem a auto má jen přední el. okna. V tom svazku co jsem vymotal pro zadní okna jsou tímto drátem propojeny zadní dveře a ostatní 2 piny mají přijít na tyto již obsazené pozice. Podle schématu jsem nezjistil k čemu ty zapojené dráty vedou, mám to odpojit a zapojit nový svazek nebo to připojit ke stávajícímu? 2. Co s tou původní el. co vedla k zadním zámkům manuálních oken? U dveří je to odpojené a mám to vypíchat i z centrální jednotky? Nebude problém s víčkem nádrže?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.