titan0306 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 (editace) Dodělávám zadní el. okna a mám i komplet přední stahovačku řidiče a nevím k čemu jsou 2 dráty (viz šipky) a k čemu je konektor v zrcátku (viz šipka) Děkuji za radu Editováno: 7. Únor 2013, autor: titan0306 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Ty 2dráty nevím ale ten konektor je myslím na el.sklápění zrcátek po uzamčení auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 jde o elektroinstalaci k samostmívacím zrcátkům, někdo nejspíše skla demontoval a dal klasická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titan0306 Vloženo 7. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Děkuji za info, takže i ty dva dráty v konektoru označené šipkou jsou začátkem a konec je ten bílý konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titan0306 Vloženo 11. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Ahoj, mám dotaz ohledně dodělání zadních el. oken do O2. 1. Vymotal jsem komplet svazek pro zadní el. okna a při zapojování jsem zjistil že v pojistkovce pozice 34 a v komfortce hnědý konektor pozice 2 je obsazena červenočerným drátem a auto má jen přední el. okna. V tom svazku co jsem vymotal pro zadní okna jsou tímto drátem propojeny zadní dveře a ostatní 2 piny mají přijít na tyto již obsazené pozice. Podle schématu jsem nezjistil k čemu ty zapojené dráty vedou, mám to odpojit a zapojit nový svazek nebo to připojit ke stávajícímu? 2. Co s tou původní el. co vedla k zadním zámkům manuálních oken? U dveří je to odpojené a mám to vypíchat i z centrální jednotky? Nebude problém s víčkem nádrže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.