Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

no nic, chlapi, za 10min končím v práci. Pokud bude večer ještě čas, tak se ozvu. Pokud ne, tak se tu chlapci mějte ;)

Tak se tam měj krásně maltičko, šťastně dojeď a užij si krásnou dovolenou. Pak mi pošli sms že jsi dojel ok. Čau ;):palec2:

no nic, chlapi, za 10min končím v práci. Pokud bude večer ještě čas, tak se ozvu. Pokud ne, tak se tu chlapci mějte ;)

maj sa dobre, a peknu dovolenku

uzivaj si a nech mate hezke pocasicko :prc::);)

Maltik, dobro odisli !

...a hlavne dobro dosli !!

:palec2:

• Autor

... tak nikam se nejede :(

jak jsem jel z práce domů

post-3505-1216401809_thumb.jpg

to nemyslis vazne :feve:

co sa ti stalo? si v poriadku?

No to je v prdeli. :feve::feve: Tak jeď filckou :palec2::palec2:

nevie nikto, ako dopadli ?

Upraveno od colins

Vůbec nic nevím :feve:

• Autor

tak jsem tu, žiju :)

no chlapci ... posraným nahoru ... nejdříve se dovolená hatila tím, že omarodila neteř, kterou jsme měli brát s sebou. Nakonec jsme vzali druhou neteř. Vyzvedl jsem ji z Brna v pátek a jedeme domů, v koloně jak jinak v pátek a na přeplněné čtyřicet trojce z Brna do Svitav. Přehoupli jsme se v černohorském lese přes horizont a sjíždíme dolů z kopce, kolona zpomaluje, tak jsem přibrzdil i já, tak hledím dopředu co se děje, páč přede mnou jel kamion, tak jsem přes něj moc neviděl a nejednou čučím on, stojí ... přišlápl jsem, ale chybělo mi ještě tak půl metru :aggressive: , byl jsem v něm. Kamion přede mnou nahrnul Hyunday Sonátu na kamion před ní. Všeci byli pojízdní, až na mě. Mě se shrnula kapota, jak jsem zaplul sníženým předkem pod traverzu, přitom se mi ulomil na koleně od chladiče takový ten tenký náústek (zřejmě odzvdušnění) a vytekla mi voda. Nárazník naprasklý a vyskočený z pacek na blatnících. Ulámané packy na obou světlech, světla neporušena. Blatníkyy v pořádku. Taková ta prsa co na nich drží chladič (mimochodem neporušen) a světla ohnutá. V samotném dolním rohu skla na obou stranách prasklé sklo (ale opravdu až v rožcích).

Domů, vlastně do servisu jsem jel na valníku odtahovky, drahá polovic už na mě čekala v servisu s technikem a zpracovávala ho na zrychlenou opravu. Takže na zakázkovém listě je předběžný odhad ceny opravy 35 000,-, v pondělí budu vědět více :(

takže nikomu se v koloně nic nestalo, jen plechy.

Upraveno od Malta

• Autor
No to je v prdeli. :feve::feve: Tak jeď filckou :palec2::palec2:

ta by tam nedojela, natolik jí zase nevěřím. Dokáži si představit jet s ní na dovču na Slovač, to je kousek, ale ne 1650 km.

Hlavně že jste v pořádku. :palec2: Co budeš všechno měnit a máš havarijní?

Co se týče filcky, tak jsem jich v Primorsku viděl několik a jedna byl az libereckého kraje

Upraveno od montas

• Autor

havarijko nemám, tehdy na něj nebylo a pak už se nedávalo :feve:

jo, víš co, ale tohle je přece jenom už stařena a moc o ní nevím, takže nevím co se na ní může vysypat ... kdyby to byla nějaká faceliftová 99 nebo 2000, tak jo, ale takhle ...

A opravu budeš řešit ve značkovým nebo budeš shánět díly tady na fóru? A dovolenou jsi úplně odpískal?

• Autor

mám to ve Škodovce <_< , to víš že jsem přemýšlel a i s technikem mluvil, že kdyby mi dali v pondělí seznam dílů s čísly z Etky, že bych to posháněl sám, popř. z vrakálu (co by šlo), ale technik říkal že oni to objednají a druhý den mají, že takhle by to trvalo déle a toho se chytla polovic, že žádné shánění, nechá se to tady. Víš co kdyby to bylo pojízdné, tak jsem dojel domů a doma bych to v klidu pořešil, ale takhle moc na výběr nebylo.

No půjdeme do práce oba, a pokud to opravdu stihnou do konce týdne, tak bychom ještě vyrazili (naši nás naštěstí založí, takže to asi klapne, jinak by všechny úspory spolkla oprava)

• Autor

jo a k opravě jsem ještě fásnul litr pokuty od cajtů <_< , ten kamioňák taky. Původně chtěli 1500 ale pak se slitovali

mám to ve Škodovce <_< , to víš že jsem přemýšlel a i s technikem mluvil, že kdyby mi dali v pondělí seznam dílů s čísly z Etky, že bych to posháněl sám, popř. z vrakálu (co by šlo), ale technik říkal že oni to objednají a druhý den mají, že takhle by to trvalo déle a toho se chytla polovic, že žádné shánění, nechá se to tady. Víš co kdyby to bylo pojízdné, tak jsem dojel domů a doma bych to v klidu pořešil, ale takhle moc na výběr nebylo.

No půjdeme do práce oba, a pokud to opravdu stihnou do konce týdne, tak bychom ještě vyrazili (naši nás naštěstí založí, takže to asi klapne, jinak by všechny úspory spolkla oprava)

To je jasný, rychlost opravy je základ. A vyrazíš do Bulharska nebo jen ke Colinsovi na chalupu? Ke Colinsovi bych jel s tebou ;);) (když tak tě svezu )

niekedy dobehnite na chalupu, ale v lete tam ma matka letny byt, lebo s tym jej srdcom a tlakom neprezije v panelaku.

aspon, ze mate ruky-nohy zdrave, peniaze prebolia...

manzelka mrmlala, ze na rok by sme mohli ist s vami...

zivot byva zamotany...

tak drzim palce !

niekedy dobehnite na chalupu, ale v lete tam ma matka letny byt, lebo s tym jej srdcom a tlakom neprezije v panelaku.

aspon, ze mate ruky-nohy zdrave, peniaze prebolia...

manzelka mrmlala, ze na rok by sme mohli ist s vami...

zivot byva zamotany...

tak drzim palce !

malta: tak drzim palecky nech to dobre dopadne a este si uzijete dovolenou :palec2:

hlavne je ze sa nikomu nic nestalo

colins: ty mas chalupu? myslis ze by s tvoja mati zvladla navstevu s jej srdcom a tlakom? lol

urcite tam mas aj obrovsky bazen na kupanie, nasypeme soli a bude more lol:p

to by bol zraz, kuaaa !

opecieme slaninku, popijeme vinko.... -_-

zavolame amiga a pojdeme aj na ryby, ale skor by sme asi chytili opicu lol

Nazdááár kucíííí -_- Tak jsem v pořádku zpátky :) Jak už tu padlo, byl jsem se na 14 dní naložit do slané vody, ale čas je neúprosný, tak jsem zase zpět :(

Maltovi moc děkuji za přání, naštěstí vše proběhlo ok a přání už mě "zastihlo" u moře...

MALTA: ja mi moc líto, co se Ti přihodilo a hluboce s Tebou soucítím. Taková událost vždy hodně zamrzí a zabolí, ale když přijde ještě takhle blbě načasovaná, to je na posr...... :wacko:

Hlavně, že jste ale zdraví a v pohodě a přeji Tobě i Tvé rodině, ať si ještě zvládnete užít v pohodě dovolenou a zapomenout na všechny strasti... :palec2:

Jinak po cestě do HR bylo havárek až přespříliš, spousta dovolenkářů skončila i někde daleko v cizině a kolikrát to neodnesli jen plechy, tak všichni kucííí, co Vás ještě dovoelná čeká, tak si ji užijte a hlavně ve zdraví a jeďte opatrně -_-

• Autor

Díky doufám že to klapne, jináč je se mnou amen. Dnes už aspoň trochu probíhala domácí komunikace, takže jedině jak to vyžehlit je dovést polovic k moři, pryč od starostí a práce ... upřímně, potřebuji to také. Jen se modlím aby to nebylo dražší.

Jsem rád že sis užil dovču ke spokojenosti a hlavně ve zdraví ;)

Hoši hlavně opatrně, nějak se tady ty bouračky množí. :feve:

Malťas kdyby jsi potřeboval s čímkoliv pomoct tak dej vědět. :palec2:

A colins, s tou chalupou to nezní vůbec špatně. Kde se nachází? :p:p:p

Tak to pro nás přijedeš služebákem :p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.