Červenec 23, 200817 r Autor uvidíme zítra, dnes tam nefungovali kvůli elektrice. Zítra tam vezu ještě zbytek dílů a tak se budu domlouvat, že bych to eventuelně nechal v základu a lak až po dovči. Evči dovolenou neposunou, takže bychom museli v sobotu vyrazit, jinak to nemá cenu.
Červenec 24, 200817 r Autor Co je nového z autem maltičko? Bude v pátek? tak jsem tam dnes dovezl poslední díly a zkusil se domluvit, že by ten lak dodělali potom. Technik mi říká uvidíme pane, já vám kolem poledne zavolám, ale byla by tam potom demontáž navíc. Tak mu fčíl volám, páč měl na mě číslo na tel., který máme doma pro děcka kdyby něco, páč jsou věčně bez kreditu a on mi říká "nechcu vás strašit, ale na 99% auto zítra BUDE jupííííííííííííííííííííííííííí nejdříve ve mně hrklo, že se zas něco vykotilo ale pak jsem si uvědomil že řekl "BUDE" . Druhá good zpráva byla, že říkám a máte to už nějak zpočítané? A on ne, tak mu říkám to asi budete vědět až zítra že? To stejně nebudeme řešit zítra, peníze budeme vyřizovat až se vrátíte, teď je prvořadý úkol udělat auto do pátku, už jsem říkal i mechošům, že bude dobré když protáhnou šichtu. Takže vůbec nelituji že jsem kdysi dal do WHITE Listu servisů - servis Autospol Boskovice páč si to fakt zaslouží
Červenec 24, 200817 r Myslím, že můžu vyjádřit názor za všechny - držíme pěsti pro štěstí ať Ti to klapne a happy holiday
Červenec 24, 200817 r Autor díky , polovic už se včera vyjádřila, že ikdyby měla auto zdrátovat, tak prostě pojedeme , už se mi i spravila nálada, jen se nechci moc těšit ... posledně už jsem byl taky natěšený a jak to dopadlo
Červenec 24, 200817 r Tak jak píše Wassermann,Ať se vše podaří jak má a prožiješ dovolenou jen odpočinkem bez jakýkoliv komplikací.
Červenec 24, 200817 r Autor díky díky kucíííí , už jsem volal i domácím do Bulharska, takže máme už novou rezervačku a zítra pro jistotu nejdu už ani do práce, takže autem (Feldou) už pojedu akorát pro Fábinku Upraveno Červenec 24, 200817 r od Malta
Červenec 24, 200817 r Maltičko nechci ti kazit doboru náladu, ale někde jsem četl, že Bulhaři nechtějí pouštět ze země bourané vozy tak to zkus někde zjistit ať nemáš problém. jinak držím palce ať to vyjde
Červenec 24, 200817 r díky díky kucíííí , už jsem volal i domácím do Bulharska, takže máme už novou rezervačku a zítra pro jistotu nejdu už ani do práce, takže autem (Feldou) už pojedu akorát pro Fábinku jupiiiii, som stastny ze sa to podarilo tesim sa s tebou, dufam, ze si na nas spomenies, lebo nam tu budes chybat daj potom vedet ako ste dosli
Červenec 25, 200817 r Autor Maltičko nechci ti kazit doboru náladu, ale někde jsem četl, že Bulhaři nechtějí pouštět ze země bourané vozy tak to zkus někde zjistit ať nemáš problém. jinak držím palce ať to vyjde žádné bourané nebude , dnes bude auto nachystané i s new lakovaným kabátkem, jako by se mu nikdy nic nestalo včera pro mě jela Evča autem zavečer do práce a byly zase v černohorském lese dvě řetězové nehody. Tak jsem jak jsem řídil nazpět raději jel tam přes ty prdele naokolo a lesu se obloukem vyhnul
Červenec 25, 200817 r Tak to je super . Držím palce a ať dovolená vyjde. Až tam dorazíš, tak mi pošli sms. Dík
Červenec 25, 200817 r Konec dobrý, všechno dobré Přeji šťastnou cestu, nádhernou dovolenou a bezpečný návrat A hlavně ať se už nic a všechno jde už jen hladce Od manžílky bys měl dostat velkou pochvalu za to, jak jsi to vše zmákl A těšíme se s Tebou naviděnou (tedy spíš naslyšenou) po návratu z dovči až budeš krásně rozlenošený a vysmátý Prostě přejeme happy holiday
Červenec 25, 200817 r bol som busom a to znamena uplne bez starosti ci sa nieco nestane. a bolo super 12 dni slnko a vzdy viac ako 35 stupnov. a malta ak si este na prime tak stastnu cestu do bg a tiez domov.
Červenec 25, 200817 r vobec mi nechybalo a este som lutoval domacich italov co v 38 stupnoch sadali do takych rozzeravenych fiatiek tam muselo byt jak v pekle. ja som si zajazdil aj na lodi aj na bicykli . a hlavne mohol som furt popijat pivecko a vinecko
Červenec 25, 200817 r celkom hole neboli ale pekne kozy ukazovali tak som nosil tmave brile a mohol som jak pubertak okukovat ale co nie je doma to je vzacne a kto by sa rad nekukol na peknu babu asi len gay a to ja asi nie som
Červenec 25, 200817 r Autor Tak to je super . Držím palce a ať dovolená vyjde. Až tam dorazíš, tak mi pošli sms. Dík všem díky, jasně že se ozvu
Červenec 25, 200817 r Hned bych jel znova. Doufám že bude alespoň o víkendu pěkně. Maltičko, já ti tak závidím (až na tu cestu )
Červenec 25, 200817 r Po 13 hodině budou dávat na ČRo1 v motožurnálu rady na cestu do Bulharska autem, tak kdyby jsi ještě něco potřeboval Maltičko tak si to poslechni . Jinak šťastnou cestu a krásnou dovču. A ještě ti vůbec nezávidím tohle http://www.novinky.cz/clanek/145813-ridice...rny-vikend.html M yjsme stáli 2,5 h na maďarsko-srbské a samej turek Upraveno Červenec 25, 200817 r od montas
Červenec 25, 200817 r Autor no fronty budou na Jadran Jinak u vás to bylo způsobeno, že jste jeli začátkem prázdnin a fšici se stěhovali ze západu do Turecka. My když jeli loni tam tak v pohodě, nikde žádné čekání, ale zpět, páč už to byl konec srpna tak jsme stáli na BG-SRB hranicích také 2,5h mezi hordami turků z D,CH,F, A. A pak když jsme chtěli zastavit na kterékoliv benzínce v Srbsku, tak to bylo nemožné, všude samé koberce a na nich famílie vedle famílie a na záchodech nebylo k hnutí. Tak se letos utěšuji tím že jedeme uprostřed prázdnin, tak to bude doufám klidnější.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.