Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

tak kucííí, auto mám doma :):palec2: . Mají to moc pěkně udělané, jen nestihli to sklo, ale vzhledem k tomu že tam jsou jen štíplé spodní rožky, tak to na cestu vadit nebude ani když bude pršet. Strašně se mi omlouvali, že už je nestihli umýt, ale cestou domů jsem stejně zmoknul, tak nevadí. Chudák mechoš, když jsme tam v 16:30 přijeli tak ještě to kompletoval, měl tam už i přitulkyni a ta mu podávala i šroubky jenom aby urychlila jeho odchod domů ;):prc: . Tak jsem z tama odjížděl v 17:45 a hned problém :feve: , nepřepínalo to na LPG, rafika už byla kolmo a nic, tak hned volám servisákovi LPG, naštěstí je také v Boskovicích jako Škoda servis a byl ochotný se ještě na to podívat. Nakonec to byla prkotina, byl zavzdušněn chladící systém a reduktor byl ještě studený, proto to nedovolilo přepnout. Pak jsem musel ještě cestou zastavit, páč na mě začala řvát kontrolka vody, tak jsem dolil a už jsem to dojel OPATRNĚ až do garáže. Tak už jen doufám že všech problémů a komplikací je konec. Po dovči mi udělají ještě to sklo a rozleští lak. A pak už jen platba :feve:

blahozelam!

to teda budete na dochodku s maminou spominat, ako ste isli v 08 do BG. ;) ;)

Zpráva od Malty: Tak cesta 27,5 h :feve: , spánek 2 h v Plovdivu a 5 h Turci na všech možných hranicích a mítnicích, je potřeba s tím něco udělat.

Takže Malťas dorazil v poho, jak se ozve tak vám to hned písnu :p:p:p:p

tak pozdravuj a nech si to chlap uzije aj to more aj tu maminu :prc:

jj, předám :p:p:p

pozdravujeeeeeeem :palec2::palec2::palec2:

nech maju penkne pocasie a krasnu dovolenku :):prc:

monty, ty si terazky stycny dostojnik ?

tak pozdravuj bulhara !!!

lol lol lol

zatím se bulhar neozval :feve::feve::feve:

tak pozdravuj a nech si to chlap uzije aj to more aj tu maminu :prc:

... a aj tu spravenú fabku :scooter:kol11:palec2:

Jen z té cesty by mě jeblo....

Ale také se přidávám a přeji Maltičkovi krásnou dovču kol11kol11kol11

Tak už se ozval : Jj dik, uzivame si to maximalne a takhle jsme ja a ten muj harem ;) bojovali v Kitenu s nadhernymi vlnami, vsechny moc pozdravujeme.

post-14820-1217315983_thumb.jpg

To jste všichni na dovolené nebo co :p:p:p:p:p:p:p

v potu tvare budujeme kapitalizmus..... lol

No jo, hlavně ty co :prc::prc::prc::prc::prc::prc::p:p:p:p

ako sa ma Maltaman ?

uz bali kufre ?

Vůbec se neozívá, musím mu znovu napsat :aggressive:

To jste všichni na dovolené nebo co :p:p:p:p:p:p:p

jojo presne ako pises, na dovolenke, ale pracovnej :kuk::kuk:

uzival som si ked som mal pol auta rozobraneho, ale uz je vsetko na svojom mieste a aj nieco naviac :prc:

maltas sa ma urcite uzasne a zabudol aj odpisat :p;)

A co jsi dodělával? :aggressive:

robil som el. okienka do predu :palec2: je to supeeeer vec :)

uz sa to zacina podobat na vybavu co som chcel mat v auti kol5

Jj a proč jsi si to nekoupil hned :p:p:p:p:p

pretoze som ju kupil ojazdenu a nemala vobec nic, divili sme sa ze ma volant :p:p:prc:

tak sis měl koupit nějakou ojetinu v plné palbě :p:p:p

jo, keby som vtedy na to mal a bola nejaka dobra tak ju beriem, ale nenaslo sa nic vhodne

a bavi ma to rypat sa v tom :prc:

jj, dělám si prdel. Mě už to :prc: s autem přestává bavit :feve:

• Autor

servus chalani :) som zpat :palec2:

uf .... ty k..vy turecké fuck:aggressive: ... kdyby jich nebylo, tak pohoda ... tentokrát BG-SRB hranice pohoda, bez čekání, za to na SRB-HU hranici jsme si to vynahradili .... srbskou stranu přechodu Horgoš jsme sdolávali asi 3km kolonu na dálnici 3 h !!!!!!! a zbývající 1,5km od srbské strany k maďarské, dalších 2 a čtvrt hodiny fuck !!!!. No Hrůza co vám mám vykládat. Prostě maďaři se rozhodli zkontrolovat každé auto a ty "asimilované" turky (a že jich tam bylo...) obzvlášť důkladně, přes pasy až po interiér a zavazadelník auta. Takže svůj skvělý čas jsem si liboval pouze do SRB-HU hranic ... takže opět výsledný čas 27h :aggressive:fuck . Loni taková pohoda, letos děs běs, už nikdy nepojedu o víkendu fuck

Hlavně že jsi v pořádku dorazil domů :palec2::palec2::palec2: . Až na tu strašnou dálkua hramadu očazenejch němců je to bombovní dovolená. Asi to chce jet v týdnu tam a v týdnu zpátky :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.