tomson1 Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Chlapi,potřeboval bych fotku,nebo link na palubku octavie II sundanou,potřebuji vidět,jak to pod ní vypadá. honím pazvuk v levém horním rohu,nevím co tam je. moc by mi to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Mal si uz dole kastlik? A nie tak skus, je tam celkom dobry pristup. Mohol by to byt nejaky neprichyteny kabel napr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 20. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Boco,jenže já to mám v levém horním rohu,u řidiče až u okna. tam bych potřeboval vědět,co pod tím je. Hrozně tam v zatáčkách lupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Boco,jenže já to mám v levém horním rohu,u řidiče až u okna. tam bych potřeboval vědět,co pod tím je. Hrozně tam v zatáčkách lupe. Tam vlevo jsou pojistky a tudíž tam bude hafo kabelů a konektorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Presne tak. Odporúčam demontovať plast pod volantom, je tam toho pod ním dosť. Plast sa demontuje vyskrutkovaním skrutiek, ktoré sú pod ozdobnými lištami nad spínačkou a okolo ovládača svetiel a pod krytom poistiek na boku prístrojovky. Nejaké skrutky sú aj nad nohami vodiča priamo na tom plaste ničim nekryté. Kryt poistiek má na spodnej strane vybratie, skrutkovačom ho tam vypáčiš, ozdobné lišty sa iba opatrne vypáči. Najskôr ale vybrať ovládač svetiel (vo vypnutej polohe silno zatlačiť a otočiť do prvej polohy vpravo a ťahať k sebe). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.