Publikováno Březen 2, 201312 r Ahoj nema nekdo podrobny planek montaze dennich svetel z Fabie II RS na fabii I rs misto mlhovek? moc by mi to pomohlo...diky Upraveno Březen 2, 201312 r od msmity
Březen 2, 201312 r Plánek nemám, ale dělal jsem to. Tam je problém že si buď musíš vyrobit držáky, nebo světla přilepit k mřížkám lepidlem na skla.
Březen 2, 201312 r Fabiu RS síce nemám ale len obyčajnú Ale mám denné svietenie z Fabia II RS namiesto hmloviek. Stačilo prehodiť obaly s parabolou z hmloviek na denné svetlá a všetko pasovalo do otvoru nárazníka ako predtým:) a kabeláž som použil z hmloviek, len prehodil konektory na denných svetlách a v prepínači svetiel jeden káblik som vybral a prehodil do iného pinu:). Všetko funguje podľa vyhlášky:) Parkovačky mám samozrejme zapojené v denných svetlách a v reflektoroch vybrané žiarovky:)
Březen 2, 201312 r Autor takze tam to svetlo i s original plastem nedostanu? takze kdyz prehodim vnitrek do puvodniho plastu...musim to uvnitr nejak specialne upevnit, nebo to drzi samo?
Březen 3, 201312 r nabuduce skus trosku hladat.... navod ako to zapojit a aj fotky najdes tu => http://forum.skodahome.cz/topic/96849-mlhovky-fabia-rs
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.