msmity Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 (editace) Ahoj nema nekdo podrobny planek montaze dennich svetel z Fabie II RS na fabii I rs misto mlhovek? moc by mi to pomohlo...diky Editováno: 2. Březen 2013, autor: msmity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Plánek nemám, ale dělal jsem to. Tam je problém že si buď musíš vyrobit držáky, nebo světla přilepit k mřížkám lepidlem na skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 2. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 a tady je to jak delany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Dlouhý samořezky... tohle řešení se mi moc nelíbilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Fabiu RS síce nemám ale len obyčajnú Ale mám denné svietenie z Fabia II RS namiesto hmloviek. Stačilo prehodiť obaly s parabolou z hmloviek na denné svetlá a všetko pasovalo do otvoru nárazníka ako predtým:) a kabeláž som použil z hmloviek, len prehodil konektory na denných svetlách a v prepínači svetiel jeden káblik som vybral a prehodil do iného pinu:). Všetko funguje podľa vyhlášky:) Parkovačky mám samozrejme zapojené v denných svetlách a v reflektoroch vybrané žiarovky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 2. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 takze tam to svetlo i s original plastem nedostanu? takze kdyz prehodim vnitrek do puvodniho plastu...musim to uvnitr nejak specialne upevnit, nebo to drzi samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 nabuduce skus trosku hladat.... navod ako to zapojit a aj fotky najdes tu => http://forum.skodahome.cz/topic/96849-mlhovky-fabia-rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.