bazycek Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Mam takovy problem, nejde mi natankovat benzin, tankuju a po par deci to precvakne ze je prej plna pritom je tam sotva ctvrt nadrze. Nevi nekdo cim by to mohlo byt? Takze treba pet litru natankovat mi trva tak deset minut "mackanim" Doufam ze je toto prvni tema. Diky moc Editováno: 11. Březen 2013, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Na některých benzínkách mi to dělá taky ale s naftou. Je to prý tím, jak mají nastaveno odvětrávání výparů v pistoli. Stačí pak abych pistoli v nádrži otočil o 90° a najednou to jde. Nejvíc mě to štve když pospíchám. to pak natankuju třeba jen za 200,-Kč, jen abych dojel a dotankuju až budu mít čas. Editováno: 11. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Me taky nejde tankovat - chteji po me penize Ale vazne - nevim jak u benzinu, ale v nafty je v otvoru nadrze po leve strane takovej cernej cudlik, kterej se muze zmacknout spickou tankovaci pistole a ma odvzdusnit nadrz.. Nikdy jsem ho zatim nepotreboval, tak nevim... A je taky klidne mozne, ze benzinaky ho nemaji, protoze se nepocita s tim, ze bude palivo penit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Já musím u supa mít pistol tak v polovině. Jak projde trubička pistole záklopkou, tak ještě kousek. Jinak nenatankuji ani omylem .. otestuj a dej echo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Když už jsme u tankování. Je rozhodně nejlepší tankovat vždy do plna nebo aspoň do půlky. Hlavně kvůli čerpadlu v nádrži, kdy je nejlepší, aby čerpadlo bylo komplet ponořeno v benzinu nebo naftě. Nafta nebo benzin mají přirozené mazací i chladící vlastnosti a je dokázáno, že spíš odejde u majitelů, kteří jezdí furt s rezervou. O E85 nemluvě, to nemá mazací vlastnosti žádné, spíš korozivní-ale to je jiná kapitola. Jinak problém s tankováním mám taky často, málokdy se mi povede natankovat do plna bez cvaknutí. A nejvíce mě rozčilují lidi, jako třeba místní vidláci, kteří stojí ve frontě vždy vlevo jako debilové, blokují celou benzinku, protože mají nádrž vpravo - už jste si toho všimli? Já jedu tam, kde je prostě místo, na většině čerpaček lze jednoduše natankovat z jakékoli strany, protože tam ta pistole prostě normálně dosáhne. S tím se setkávám hodně často a jen kroutím hlavou nad neznalostí a imbecilitě některých řidičů/řidiček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 http://www.stream.cz/video/799528-co-se-stane-kdyz-na-slovensku-zlevni-benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 12. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Tak jsem byl dnes zkusit natankovat a nabral jsem u benziny z jineho stojanu a slo to v poho takze to byla nejaka ojedinela prihoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No to je hustý, to video! Je to ala devadesátá léta po převratu, kdy se stály několika hodinové fronty a dokonce lidi byli schopní si benzín nalejt i do vany - někde na litoměřicku se skutečně stalo! To bazycek: musíš si vždy pohrát s pistolí, je to vždy v té pistoli a jak to mají u pumpy nastavené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Tak tak Bazycek. Jak říká Karel a ten to zná. Díra tam je pořád, jen si musíš správně pohrát s pistolí. Hlavně neolizovat! :-D Editováno: 13. Březen 2013, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Jeste mam dojem vede z hrdla nadrze (u fabie tdi to tak bylo) nejaka odvetravaci hadicka k zadnimu kolu (podbehu) a ta byva ucpana bahnem, takze tam pak muze vznikat podtlak a nefunguje to, ale je to jenom domenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.