ScorpionSVK Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Zdravím. Napísal by mi niekto aké presne ledky na komplet O1 FL do SZ, najlepšie priamo linky z nejakého shopu? Pred/Zad, špz, smerovky, interiér, kufor. Nejaké overené, ktoré ma niekto odskúšané.Ďakujem vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Aké su kde presne ledky to ti nenapíšem , ale objednával som z jednej čínskej stranky doslova za pár euro , sice dovoz trvňa trošku dlhšie ale je to ZADARMO , ty ceny su tam take smiešne že som objednal toho viac aj do zásoby , a svieti mi to na aute už dobrý rok a menil som možno jednu dve , v špz a v parkovačkach a v stropnej lapičke (iba na tých bočnych lapičkách ) je petica T10 ak sa nemýlim , treba to rozobrat a pozriet sa myslim že až tak vela roboty to neni , napíš mi SZ a napišem ti odkaz na ten SHOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.