Fycke Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ahojte. Pred necelymi dvoma mesiacmi som vybral turbo lebo KO. (zapchaty kos na olejovom cerpadle,netlacilo olej...) Dneska som to "poskladal" (nemal som cas a miesto) a po tej dobe si moc neposminam. Ide o to ze s turbom vse OK ale "zvysila" sa mi jedna hadicka a nesom si isty ci patri k mojmu autu,alebo ako som to rozoberal a bral som veci ci som nahodou nezobral od niecoho ineho. Podla kodu na hadicke sa jedna o 4b0422887f -ale nie je to zretelne citatelne. Prosim o radu, ci nahodou neviete kde patri ta hadicka.Pozeral som vsade no nikde neostavaju dva "dieri" volne. Nechapem. A ako teraz jazdim urobil som asi 15km z toho hodka a pol volnobeh tak zozaciatku OK ale dneska ako som uz siel domov tak pri pridani "stredneho"plynu tak auto nelso dotahu a klesli otacky na 1500 az mi potom zdochlo a nechcelo podradit (automat). Prikladam fotky a dakujem vsetkym za Vas cas a pochopenie. Dikes este raz. (zajtra, idem na "kontrolu" k mechanikovi. no uvidim.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.