Březen 20, 201411 r @ mirsont - neřeš, dokud jim to hraje to jejich "ráááádyjo", budou klidně tvrdit, ž to hraje na hruškový hovno rozmazaný po spodku kastle křížem-krážem odpředu dozadu... A stejně dneska už klasickej rozhlas skoro nikdo neposlouchá, každej má TUC-TUC puštěný z přehrávače nebo přímo mp3 vypálený na CD...
Březen 22, 201411 r Chtěl jsem se zeptat, mám na autě Š Fabii, předface, anténu u které je ten krátký konec kabelu ukončen koncovkou RAKU2 a tato je napojena na koncovku RAST2 a tato kabeláž dále pokračuje do radia Dance. Mám teď originální anténu Škoda VW / taková ploutev s krátkým bičem/ na které jsou dvě koncovky FAKRA. Je možné tu bílou koncovku FAKRA,vyměnit za koncovku RAKU2 a bude vše fungovat jako předtím? Druhou koncovku, která je asi na GSM telefon bych nechal volnou. Nebo to vyřešit jinak? Dík.
Červen 17, 201411 r ahojte nevíte někdo jak sundat nebo rozpojit ten debilní konektor pod lampičkou na pružině od antény ???? dík V.
Červen 17, 201411 r Nafoť to a pověs sem. "Debilní konektor pod lampičkou na pružině od antény" je něco, co si neumím představit.
Červenec 6, 20178 r Predtým a potom Tá sranda je odtiaľto https://www.aliexpress.com/item/Car-Shark-Fin-Antenna-For-Skoda-rapid-a5-a7-YETI-Superb-Citigo-Fabia-Octavia-2-CitiJet/32800464774.html?spm=2114.13010608.0.0.2HJKLz Ako vidno na obrázkoch sila signálu klesla o polovicu, ale nebolo to poznať, rádio hralo ďalej čisto. Pre mňa bola táto výmena nutnosť, pretože som si kúpil nový bicykel a preto som potreboval stredný nosič otočiť opačne, lebo už tri bicykle sa neznášali uložené vedľa seba v smere jazdy. Prut mi pri tom zavadzal. Upraveno Červenec 6, 20178 r od orlov
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.