Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 @ mirsont - neřeš, dokud jim to hraje to jejich "ráááádyjo", budou klidně tvrdit, ž to hraje na hruškový hovno rozmazaný po spodku kastle křížem-krážem odpředu dozadu... A stejně dneska už klasickej rozhlas skoro nikdo neposlouchá, každej má TUC-TUC puštěný z přehrávače nebo přímo mp3 vypálený na CD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Chtěl jsem se zeptat, mám na autě Š Fabii, předface, anténu u které je ten krátký konec kabelu ukončen koncovkou RAKU2 a tato je napojena na koncovku RAST2 a tato kabeláž dále pokračuje do radia Dance. Mám teď originální anténu Škoda VW / taková ploutev s krátkým bičem/ na které jsou dvě koncovky FAKRA. Je možné tu bílou koncovku FAKRA,vyměnit za koncovku RAKU2 a bude vše fungovat jako předtím? Druhou koncovku, která je asi na GSM telefon bych nechal volnou. Nebo to vyřešit jinak? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seli Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 ahojte nevíte někdo jak sundat nebo rozpojit ten debilní konektor pod lampičkou na pružině od antény ???? dík V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Nafoť to a pověs sem. "Debilní konektor pod lampičkou na pružině od antény" je něco, co si neumím představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 (editace) Predtým a potom Tá sranda je odtiaľto https://www.aliexpress.com/item/Car-Shark-Fin-Antenna-For-Skoda-rapid-a5-a7-YETI-Superb-Citigo-Fabia-Octavia-2-CitiJet/32800464774.html?spm=2114.13010608.0.0.2HJKLz Ako vidno na obrázkoch sila signálu klesla o polovicu, ale nebolo to poznať, rádio hralo ďalej čisto. Pre mňa bola táto výmena nutnosť, pretože som si kúpil nový bicykel a preto som potreboval stredný nosič otočiť opačne, lebo už tri bicykle sa neznášali uložené vedľa seba v smere jazdy. Prut mi pri tom zavadzal. Editováno: 6. Červenec 2017, autor: orlov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.