svobod3 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ahoj, boužel se mi u Octavie II combi (facelift) povedlo při nakládání poškrábat rohový plast v kufru (viz. fotka). Je možné tento díl někde objedat a svépoocí ho vyměnit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 hoď to sem http://forum.skodahome.cz/topic/90113-zjistovani-cisel-dilu-etka-atd/page-5 ...chalani ti to nájdu a ty podľa obj.čísla si to môžeš pozrieť na nete...inak v škodovke ti to objednajú na základe tvojho VIN čísla...cenu neviem výmena jednoduchá,je to len narazené,iba musíš na tom akoby háčiku vyhodiť v strede krytku a pod ňou je šróbik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Moc děkuju za rychlou odpověď. Ad montáž - bál jsem se, aby nebylo kvůli výměně toho jednoho dílu potřeba rozebrat půlku kufru. Nevěděl jsem, jak tam jsou jednotlivé díly společně pospojované ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) Možná ještě jeden dotaz - opravdu tam díl drží jen na jednom šroubu schovaném v háčku? Podle obr v příspěvku zde (http://forum.skodahome.cz/topic/90113-zjistovani-cisel-dilu-etka-atd/?p=1738226) by tam měl být ještě druhý šroub č.35 (a u něj netuším, jak se k němu dostat, protože mi přijde, že je schovaný pod dalším plastovým dílem). Editováno: 17. Březen 2013, autor: svobod3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 neviem si to nejako živo predstaviť,ale bude schovaný pravdepodobne zasa pod tým stredovým krytom....ono to nadväzuje jedno na druhé ...skúsim zajtra pozrieť,ak nezabudnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 ok, moc díky, nerad bych se do toho pak při výměně zamotal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 takže musíš vyhodiť aj ten stredový..ak sa zohneš k rezerve,tak ho držia ho 3 plastové matice na 10-ku klúč..potom ho potiahneš hore je narazený na takých príchytkách... potom vymeníš ten bočný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 super, díky moc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.