Přejít na obsah

Mřižka kapoty


Noholam

Doporučené příspěvky

  • o 9 měsíců později...

Mne sa paci strasne ta mreizka honeycomb nakoniec som nasiel na moju predface octaviu  tuto mriezku http://www.obautodil...r-id:2050.eshop

Len keby nieco podobne vyrabali aj namiesto spodnej vetracej mriezky na klasickom predface narazniku. Myslite ze sa da nejako napasoval tuto http://www.obautodil...0-id:4959.eshop  ???

Alebo mate niekto skusenost s vymenou tej spodnej vetracej mriezky za inu?? Nechcem menit naraznik za RS iba vymenit tu mriezku. Dakujem za odpovede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj všem.

rád se připojím s výměnou (úpravou). chtěl bych stejnou úpravu udělat na své OCTĚ. Co jsem hledal na netu tak tu spodní mřížku v HONEY provedení pro Octu před FL a v provedení neRS jsem nikde na eshopech nenarazil.

Tak snad se zadaří a cesta na úpravu se najde. Kdyby tady byl někdo schopný upravit RS HONEY mřížku rozřezat a poslepovat tak by to snad mohlo jít, ale bude to určitě fuška a taky to není žádná levná záležitost. Koupit originálku za velký kačky a pak ji říznout s nejistým výsledkem.

 

Zdar ať se vám daří Motofanda

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

zdarec škodovkáři, taky bych chtěl dát alespoň na moji octávu 2008/10 přední face lift mřížku s rámečkem. Na internetu se dá sehnat kolem 1200, tak jsem se v obchodě zeptal, jestli by mi tam pasovala a tohle byla odpověď: Dobrý den,

     ano po malé upravě je možno masku namontovat. Vice našich zakazníku ji na svých vozidlech má. Maska je ve své spodní části prohlá takže vám nezůstane souvislá mezera mezi naraznikem a maskou.
 
Máte někdo zkušenosti s výměnou? Popřípadě foto jak to tak asi vypadá? Díky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...