Štumby Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Zdarec pánové a možná i dámy :-) Mám takový problém a jestli se to tu již řešilo, tak se předem omlouvám. Moje služební octavia combi je bez hagusu, bez jakýchkoliv dír v ramu a bez jakýchkoliv příprav pro zahrádku. Dnes jsem se stavoval v Thule a ty mi řekli, ze bohužel žádnou variantu neznají, že u těchto referenčních vozů, to prostě bez hagusu nejde...... Ted co mám za možnosti??? Existuje nějaká zahrádka, která půjde přichytit k rámu i když tam nemá takové ty dírky co mám na Fabii??? Je možné dodělat hagusy??? Nevím jestli nemusí být již z výroby nějak vyztužená střecha??? Všem díky moc za rady Štumby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štumby Vloženo 2. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Tak trochu jsem se nechal zmást od toho prodavače v Thule....... Použil jsem strejdu googla a našel jsem toto http://www.stresni-nosice.cz/6631-stresni-nosice.html?gclid=CN6O8aTdrLYCFQ-7zAodRncAcQ&filter[wizard]=a%3A1%3A%7Bs%3A9%3A%22producers%22%3Bs%3A4%3A%226537%22%3B%7D&filter[parameters]=a%3A1%3A%7Bi%3A2%3Ba%3A1%3A%7Bs%3A6%3A%22values%22%3Ba%3A1%3A%7Bi%3A0%3Bs%3A4%3A%226590%22%3B%7D%7D%7D#settings Jake mate zkušenosti se značkou Neumann a Piccola??? Který by jste mi doporučili??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štumby Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Tak a vyřešeno, mám objednané hagusy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek2007 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tak měl jsem stejný problém a sehnal jsem podobné příčníky pro použití běz hagusů od firmy Hakr. Nemusel jsem objednávat nové, ale sehnal jsem na bazaru starší. Na autě jsem je ještě nezkoušel, tak nemohu referovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.