07Kuba Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Ahooj ve spolek, měl bych takový menší dotaz. Mám Superba(clasik)rok 2004 a autoradio Pioneer zapojené samozdřejmě na klíček jako asi všichni(seriově). Pokaždé když motor vypnu ale nevytahnu klíček autoradio samozdřejmě stále hraje. Jakmile opět nastartuju motor autoradio se jakoby vypne a hned zapne(podle mne to tak děla všem). Shodou náhod jsem vypnul motor a nechal klíče v zapalování a autoradio normálně hrálo dál ale jakmile jsem blikl dálkama či zapnul světla radio probliklo stejně jako kdybych nastartoval motor. Mohl by to prosím někdo zkusit zda mu to taky dělá a či mám hledat nějakou začínající závadu v elektrice. Jinak úplně vše funguje jak má. Diky mooc za jakékoliv rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) Jak máš starou autobaterii ? Jeji výkon atd. ? Motor co máš.... Protože tohle vypadá jako by si autorádio myslelo ze startujes ( velky pokles napeti tak ho odpojí na chvíli ) viz.problik dalkama Jinak ja mam baterku 85Ah nedavnou kupovanou a jak startuju tak me autoradio ani nevypne porad hraje dál :-) Mám origo SYMPHONY Editováno: 6. Duben 2013, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
07Kuba Vloženo 6. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Mám 1.9 TDi a baterku mám cca druhý rok...kuknu se na ni a nechám ji proměřít..zatím díkes...napisu jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
07Kuba Vloženo 24. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) tak měřil jsem1autobaterku a dobíjení a vše v naprostém pořádku. Podle známého autoelektrikáře je to zapříčiněné autoradiem které má v sobě přepěťovou pojistku. Takže si toho nebudu všímat a počkám jak se to vyvrbí Editováno: 24. Duben 2013, autor: 07Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) Ježiš, se Tě chtěl zbavit, tak hned přepěťová pojistka, to je normál . To je hovadina! Samozřejmě se Ti to stává, když Ti neběží motor že? Ale i tak by rádio mělo fachat Jinak párkrát jsem řešil špatné ukostření. Vyfárej to radio ven a proměř napětí na ISO konektoru (černá je kostra, žlutý stálý plus, červený spínaný plus). Změř to i s těmi dálkovými i bez. To samé udělej i přímo na baterce Pokud se hodnoty budou hodně lišit bude tam nějaký průser v zapojení S odpovědí autoelektrikáře, že je tam asi přepěťová ochrana bych se rozhodně nespokojil !!! Popiš mi, jakým způsobem měřil aku a dobíjení, to mě zajímá Editováno: 24. Duben 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
07Kuba Vloženo 5. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 hlavně jak říkáš když mám vyplej motor ale před pár dny se mi to stalo i po nastartování když jsem couval z kopce(tudíž nepřidával jsem plyn). Neuděláto ale vždy jen občas. Mwřil to jakymsi čuramentem který mu vyjel jakysi lístek s tím že dobíjení je dobré a baterka je funční na 80% a to je pry normální. Nevím jestli to má nějak vliv ale zjistil jsem že počítač mi špatně ukazuje spotřebu. Např: po rozsvícení kontrolky paliva jsem ujel tak 20km a natankoval jsem za 1000kč cca 30litrů, hned po nastartování a zkontrolování na kolik je to km mi to ukázalo 730km(samozrejme tam ještě něco v nádrži bylo) ale po ujetí 530km se mi ručička dostala znovu na rezervu na to samé místo jak před tankováním a pc mi ukazuje spotřebu 5.4l/100km.Je todle normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Auto ti ukazuje aktuální spotřebu a kolik ujedeš km zrovna na tuhle spotřebu.... když ti spotřeba klesne, třeba delší jízdou... tak se ti protáhne a zvýší dojezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.