dezod Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Zdravím, je toto vůbec možné? Jde mi o to že mám u své O2 před face poškrábaný zadní nárazník a než bych ho dával do laku, tak mě napadlo vyměnit za face s parkáči. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Možné je všechno, jen je otázka kolikt o bude stát a jestli jsi ochotný to zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 16. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Jasně, nenapsal jsem, že mi jde hlavně o to aby vše pasovalo a fungovalo. (Nárazník + parkáč) cena je druhá věc. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Jo tak to jde. Ještě se musí vyměnit úchyty toho nárazníku (myslím) , ale ty stojí pár korun. Plus dokoupit jednotku parkáčů, kabelový svazky, nainstalovat nakódovat. A jedem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Moc by mě pomohlo, kdyby se ozval někdo kdo tuto výměnu absolvoval, nebo kde se dá dobře sehnat nárazník atd..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.