Přejít na obsah

dezod

Uživatel
  • Počet příspěvků

    125
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli dezod

  • Narozeniny 29.1.1983

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 909 zobrazení profilu

Oznámení dezod

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím členové, poprosím o info majitele O3 RS s variantou - automat. převodovky. Po několika instalacích Bullocku jsem zjistil mírné odření (dalo se očekávat :-), ale zarazilo mě, že pedál má vůli pokud s ním pohnu zleva doprava. Je to v pořádku a vůle je běžná nebo je to na servis? Snad jsem moc netlačil:-) Na plynu je vůle taky, ale menší. Děkuji za názor :-)
  2. Mám originály a jsou vyrobeny v Turecku.
  3. Ahoj, jakou výrobní zemi máte vyraženou z vnitřní strany disku? Děkuji
  4. Nikdo zde neřešil? Nejde to nějak upravit? (dodělat), nechápu proč o 3 roky starší superb toto má dořešeno a zavírá krásně. Cílení na zákazníka samozřejmě chápu :-) Přesto mi to zbytečně nedomyšlené a v ceně RS bych to jednoznačně očekával. Tento "problém" má i O3 RS face?
  5. Ahoj, pokud se to řešilo omlouvám se díky za link. Docela mě zklamalo hlučné bouchnutí při dovření kufru, je to vada nebo to u O3 RS předface dělá normálně?I starší Superb má více "softly closing". Dá se to nějak nastavit? Nové motorky jsem řešil v záruce a nic. Servis si s nastavení neporadil. Díky za zkušenost, názor Dezod
  6. Ahoj pánové, zajímá mě postup výměny světel - halogen vs. xenon a naopak (celé světlo), respektive co je jednodušší měnit halogen na xeny a zpět, bo halogen na čočkový světlomet (poté již žárovka za hid?) Nechci měnit koncovky kabelů apod.. Zkrátka jak je jednodušší návrat na homologované světla ať už pro výjezd za hranice nebo STK. Velmi děkujem.
  7. Čau, zajímá mě postup výměny světel - halogen vs. xenon a naopak, respektive co je jednodušší měnit halogen na xeny a zpět, bo halogen na čočkový světlomet (poté již žárovka za hid?) Nechci měnit koncovky kabelů apod..
  8. Už si to nějak vyřešil? Nahoď případně foto, díky.
  9. Díky za info, pročetl jsem už všechny fóra tady a zatím z toho nejsme příliš moudrý:-) Spíš mám větší obavu do toho jít.. přípravků je mnoho, každý výrobce řekne tohle je nejlepší. Chtělo by to osobní zkušenost v černé metle, lak je hodně matový (paradoxně dnes módní:-). Tempo dělá i nový věci na nový lak, ale ten se počítá do 2let tuším. Auto má už 5 a něco, takže to spíše ne. Snad nějakou šikovnou jemnou brusnou pastou nic nezkazím. Co ten SONAX má někdo zkušenost je to k něčemu?
  10. Ahoj Ahoj, pokud se tady řešilo pardon, mám černou metal 9910 O2 předface r.v2007. lak je matný, celkem i škrábance okolo klik klasika. Rád bych tesl leštičku kterou mi půjčil kamoš. Máte nějaký tip na postup a na přípravek? Doporučil mi použít tempo a pak SONAX polish and vax color nano pro. Co vy na to, má to vůbec cenu? Zkusil bych a pokud to nebude žádná sláva, zkusil bych později odborníky. Díky moc.
  11. Moc by mě pomohlo, kdyby se ozval někdo kdo tuto výměnu absolvoval, nebo kde se dá dobře sehnat nárazník atd..díky
  12. Jasně, nenapsal jsem, že mi jde hlavně o to aby vše pasovalo a fungovalo. (Nárazník + parkáč) cena je druhá věc. díky
  13. Zdravím, je toto vůbec možné? Jde mi o to že mám u své O2 před face poškrábaný zadní nárazník a než bych ho dával do laku, tak mě napadlo vyměnit za face s parkáči. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...