Skrečííík Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Zdravím pánové, včera jsem si na RSu vyměnil axiálko, čep řízení a tyčku stabilizátoru. Jel jsem si jen 1km pro cigára a začla mi blikat či svítit ESP a auto si začlo samo přibržďovat. Poté co mi bylo řečeno, že geometrie to vyřeší jsem dnes byl na geometrii. Z geometrie mám výpis a je to udělané správně, ale auto si stále to pravé kolo přibržďuje a stále se mi to rozsvicí. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 mám podobný problém ale přibržďují mi mírně oba přední kola když vyndám pojistky ABS tak je to OK ale když je zapojím tak po chvilce jízdy to začne mírně přibržďovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Co takhle očistit čidla ABS budena nich bordel ( špony atd) a pak už to bude dobré .. Dělali jsme výmněnu řízení a následoval ten samý problém. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.