pet Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) Tak mě dnes při jízdě začala vypadávat komplet celá elektrika.Jako by špatná kostra.všechno jsem očistil a dotáhl a závada stále stejná. Vyhodil jsem baterku i držákem a pod podstavcem baterky je na ukostřovacím kabelu očko na ukostření.To bylo ulomené.Mohla by to být příčina? Bojím se to jet vyskoušet ,abych někde nezůstal . Editováno: 24. Duben 2013, autor: pet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Hlavní kostřící bod pod baterkou. Očko musí být pevně připojené ke kabelu (velké proudy). Pokud není ukostřeno, pak se samozřejmě v autě objevují bludné proudy mezi jednotlivými kostřícími body. Předělat od elektrikáře, ukostřit a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 24. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.