Publikováno Duben 29, 201312 r Chlapy prosím pomoc, nevim co stim. Při nastartovaní se mi asi přetočil kliček ve spinačce při normalním startovaní a ted nejde vytahnout a ani pomalu vypnout jelikož klíč jde jen poloha 1 a 2... a aby se mi auto samo nenastartovalo tak jsem musel odpojit baterku. Tak potřebuju vědět jak vytahnout tu spinačku a připadně nějaký postup a hlavně co musim koupit jelikož tam mam imobilizer. diky za všechny rady
Duben 30, 201312 r Potřebuješ něco z toho: bez položky č. 16. Tu máš asi OK. Pravděpodobně jen tu vložku zámku 107 905 855. Snímací cívku imma použiješ zpátky svoji.
Duben 30, 201312 r Autor takže teoreticky potřebuju jen vložku spinací skřinky která se prodává v kelly za 200 za dvě stovky je tak?? ale jak to bude s klíčem? to budu muset asi tu spinačku nechat někde převložkovat a nahodou kolik to stojí neviš?? a ještě nějaký navod jak ji vytahnout? diky ti
Duben 30, 201312 r Pro vložku zajdi do klíční služby kde Ti ji budou přestavovat na Tvůj klíč. Cenu nevím. Jak demontovat? Vyndat celý zámek řízení, asi. Ten zajištěn šrouby s tzv. "trhací hlavou". Takže vrtačka, vytahováky, apod., pak nové šrouby. Až budeš mít celý zámek venku, už budeš vidět jak vyndat vložku. Anebo v klíční službě, možná.
Duben 30, 201312 r Autor no tak nakonec jsem to dal do servisu a tam prý to vyjde na tisic korun i s praci takže diky za pomoc potřebuju to mit rychle jelikož ve čtvrtek jedu do zlina...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.