Airman64 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jojo vzpomínám si jak jsem ho viděl na nějakých tričkokošilích na uplně prvních srazech :-) Někde na foru tady dokonce i ta fotka je ve srazech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Airman64: Logo Superb clubu a nálepka existuje minimálně od roku 2008, viz http://forum.skodahome.cz/topic/54174-logo-superb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Logo vam neberem len ak sa zraz riesil na FB a na pozvanke bolo logo FB stranky tak asi by malo.byt normalne ze sa tam ma riesit len logo FB a nie superb clubu.... hosi hosi vy ste asi vyššia slachta .... myslel som si ze to bude vsetko ok ale fuuurt sa niekto musi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Je to pekna nalepka len ludia si to vsetko pletú a donedavna nik nevedel ze existuje superb club .... sorry pani ale vdaka FB ste sa ukazali svetu vdaka nam ste na zraze mali tolku ucast ... ako ja som rad ze forum existuje ale nemam rad take povysovanie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Tady se nikdo nepovyšuje :-) Akorát asi Marťas(MrChodny) poukázal nato, že se mu asi nelibí slepení části z nálepky :-) Já bych to zas až tak nehrotil, protože jsou na světě důležitější věci než toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 To ano to mas pravdu.. ja som to napisal Bare aby sa zas neplietli clubove nalepky. Lebo kazdy sa chytí a hned chce nalepku a ani nevie jaka nalepka je spravna tak ako ludia nevedeli ze na aky zraz idu a boli okrem starej party. Cize co je homacke nech sa riesi na fore a co je FB nech sa to.riesi tam. Dik za pochopenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 to motoCvok: chlape já bych zase řek,že vy jste posedlí tím,že se nad Vás někdo povyšuje.Přitom opak je pravdou.Vzhledem k tomu,že srazy se dělají od roku 2007 tak asi se o nás vědělo nemyslíš?Že se sjelo víc lidí ok to je nepopíratelné,ale nebude to tím,že je superb nyní více dostupný než před léty?Proto kdysi účast 15-17 superbů byl úspěch a bylo to v dobách kdy jedničkové superby byly vládní vozidla. Navíc pokud bys šel do detailu a byl tak ortodoxní ( teď to myslím obrazně) tak každý kdo nemůže nyní přijít fóru ( potažmo superbclubu) na jméno tak by asi musel i vměnit dosavadní oblečení protože i na něm má starý znak. Chápeš co tím chci říct? Vše je hloupoust a malichernost.Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 A proc asi jsem myslela, ze slepim cast? Protoze jsem v obou skupinach, kdyz se teda delime. Takze bych tam nechala pouze Superb at je to ok a nikdo nerype... Ale bohuzel, nekteri musi pokazde rypat a navazet se do me... A uz se nebudu dal vyjadrovat, jen me mrzi, jak to vsechno dopadlo a vsichni si zametme pred svym prahem a pak neco komentujme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 přesně tak Barčo.A začni u sebe a jdi nám příkladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.