tuner272 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) Zdravim , prosim o radu , Octavia 2 ,11/2008 , 118000km , poradte mi prosim ,, pri vlozeni kluca do spinacej skrinky a otoceni do prvej polohy sa mi zapne radio , no ako nastartujem tak radio vypne musim ho manualne zapnut , po jazde ked vypnem motor a vytiahnem kluc tak sa radio nevypne a taktiez sa mi neotvoria dvere mam na mysli centralne uzamykanie ako nahle vratim kluc spat do spinacky a pootocim do prvej polohy a vytiahnem ho tak sa radio vypne a niekedy sa aj dvere odomknu , myslite ze je to spinacia skrinka ?? Editováno: 1. Květen 2013, autor: tuner272 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NRoctavia Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Nazdar, mal som presne tento isty problem ked sme kupili nove auto. Chybna bolo elektricka cast spinacej skrinky, vymenene na zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.