tuner272 Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 (edited) Zdravim , prosim o radu , Octavia 2 ,11/2008 , 118000km , poradte mi prosim ,, pri vlozeni kluca do spinacej skrinky a otoceni do prvej polohy sa mi zapne radio , no ako nastartujem tak radio vypne musim ho manualne zapnut , po jazde ked vypnem motor a vytiahnem kluc tak sa radio nevypne a taktiez sa mi neotvoria dvere mam na mysli centralne uzamykanie ako nahle vratim kluc spat do spinacky a pootocim do prvej polohy a vytiahnem ho tak sa radio vypne a niekedy sa aj dvere odomknu , myslite ze je to spinacia skrinka ?? Edited May 1, 2013 by tuner272 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRoctavia Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Nazdar, mal som presne tento isty problem ked sme kupili nove auto. Chybna bolo elektricka cast spinacej skrinky, vymenene na zaruku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts