Publikováno Květen 9, 201312 r Neresil nekdo neco podobneho? Dela to pri prudsim rozjezdu na 1,2,3 stupen potom uz ten "trh" ci jak chcete cuknuti neni tak velke a pri brzdeni. je slyset vrznuti. Zkusil jsem dotahnou sroubky u popelniku podlepit drevo okolo radicky promazat skoro cele to misto ale porad stejne. Zitra zkusim vyndat popelnik a promazat vse tam. Strasne me to znervoznuje Za jakykoli navrh predem diky
Květen 22, 201312 r Řešim to taky.Hlavně za tepla.Zejtra jedu do Škodovky tak se tam zeptam a necham to opravit.Pak napíšu čím to je.Vrzal mi i tapec a byla tam špatná guma
Květen 25, 201312 r Říkali že to zkusí prostříknout olejem ve spreji.Díky bohu to pomohlo.Tak teď ukáže čas co bude dál
Květen 25, 201312 r Autor no to sem zkusil a nepomohlo, jak se oteplilo zase to vrzalo a vim co vrze nejvic vyfotim zde nevim co s tim ale udelat
Květen 26, 201312 r Prej když to nepomůže tak tam něco nalepit aby plast nedřel o plast.Tohle jsou věci který se vyplatí dát do servisu.Máš na to záruku a oni si poradí když ne tak přijedeš příště to je výhoda autoriz.servisu.Mě teklo pravýma dveřma.Dal sem to tam zaplatil 500kc a bylo.Pak ještě třikrát ale to už bylo na reklamaci
Květen 26, 201312 r Zárubič: to jako s vrzáním plastu jedeš do škodovky? Se zatékáním taky? Ono taky není dobré furt reklamovat. Po čtvté reklamaci už je nasereš a udělají Ti tam další 4 závady oni sami, abys znovu přijel a vykakal jim pořádný penízky. Ani nechtěj vědět, jak se k autu chovají, když ho nevidíš
Květen 29, 201312 r Já na tom aute nic nedělám.Všechno mi udělaj tam.Nejsem zrovna kutil.To zatékání je dlouhodobej problém.Navíc mam nový dveře a na ty je záruka čili i na to zatékání Díky bohu že to nevidim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.