bazycek Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Neresil nekdo neco podobneho? Dela to pri prudsim rozjezdu na 1,2,3 stupen potom uz ten "trh" ci jak chcete cuknuti neni tak velke a pri brzdeni. je slyset vrznuti. Zkusil jsem dotahnou sroubky u popelniku podlepit drevo okolo radicky promazat skoro cele to misto ale porad stejne. Zitra zkusim vyndat popelnik a promazat vse tam. Strasne me to znervoznuje Za jakykoli navrh predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 11. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Dnesni poznatek dela to podstatne vice za tepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Řešim to taky.Hlavně za tepla.Zejtra jedu do Škodovky tak se tam zeptam a necham to opravit.Pak napíšu čím to je.Vrzal mi i tapec a byla tam špatná guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Říkali že to zkusí prostříknout olejem ve spreji.Díky bohu to pomohlo.Tak teď ukáže čas co bude dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 25. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 no to sem zkusil a nepomohlo, jak se oteplilo zase to vrzalo a vim co vrze nejvic vyfotim zde nevim co s tim ale udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Prej když to nepomůže tak tam něco nalepit aby plast nedřel o plast.Tohle jsou věci který se vyplatí dát do servisu.Máš na to záruku a oni si poradí když ne tak přijedeš příště to je výhoda autoriz.servisu.Mě teklo pravýma dveřma.Dal sem to tam zaplatil 500kc a bylo.Pak ještě třikrát ale to už bylo na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Zárubič: to jako s vrzáním plastu jedeš do škodovky? Se zatékáním taky? Ono taky není dobré furt reklamovat. Po čtvté reklamaci už je nasereš a udělají Ti tam další 4 závady oni sami, abys znovu přijel a vykakal jim pořádný penízky. Ani nechtěj vědět, jak se k autu chovají, když ho nevidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Já na tom aute nic nedělám.Všechno mi udělaj tam.Nejsem zrovna kutil.To zatékání je dlouhodobej problém.Navíc mam nový dveře a na ty je záruka čili i na to zatékání Díky bohu že to nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.