Hampejz Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Ahoj, Na superbu jsem měl v zadní loketní opěrce držák na dva nápoje (vyndavací, ale do OII nepasuje). Existuje nějaký doplněk či příslušentsví na dokoupení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Po pár letech oživíme, jeden známý má v autě loketní opěrku ze superba, číslo dílu loketky nenašel, ale poslal číslo dílu výplně pod loketkou, to je jasně superb (3T0). Koukal jsem do etky a našel, že to určitého roku bylo uchycení stejně, pak se změnilo z 1Z0 na 3T0 Jen samotný úložný prostor není nic extra, tohle už je ale lepší možnost, úložný prostor chci třeba na vesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swin Vloženo 14. Září Sdílet Vloženo 14. Září Zdravím . Prosím jak se tento držák dá vyměnit mám poškozenou jednu stranu . Je na to nějaký fígl nebo tak něco ? Potřebuji ten poškozeny dostat ven . 🙏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.