bibso Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 vedeli by ste mi poradit akym sposobom je upevnena zadna spz? dneska som ju chcel dat dole a vymenit drziak ale jedna skrutka sa mi strhla a druha ma vydrate vnutro. akym sposobom by som to mal dat dole a hned aj nasadit nove uchyty. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Odvrtat a dat nove nitovacie matice. Pouzi plne nitovacie matice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 19. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 no tak to teda vyskusam a zajtra idem aj kupit take, som netusil ze su to nity. nevies prochy ake nity velkost kupit a ci sa to da spravit aj klasickou nitovackou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Stalo se mi úplně to samé a po asi 20ti minutách bouchání, tahání kleštěma jsem to vyrval i se šroubem, akorát se plech trochu vytáhne ven, to se dá potom přes hadr kladivem srovnat a dále podle návodu výše, dát nové nýty se závitem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Já osobně bych opravil to co tam je....To znamená ty matky vzít vhodným vtákem a protáhnout závit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 6. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Vyriesil som to tak, ze som vyvrtal stare nity a doslo aj k paceniu a namiesato nic som dal klasicku skrutku s podlozkami a 2maticami aby sa neuvolnili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tak ty matky zevnitř pořádně namazej vazelínkou, aby už tak nezrezly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.