Publikováno Květen 18, 201312 r vedeli by ste mi poradit akym sposobom je upevnena zadna spz? dneska som ju chcel dat dole a vymenit drziak ale jedna skrutka sa mi strhla a druha ma vydrate vnutro. akym sposobom by som to mal dat dole a hned aj nasadit nove uchyty. vdaka
Květen 19, 201312 r Autor no tak to teda vyskusam a zajtra idem aj kupit take, som netusil ze su to nity. nevies prochy ake nity velkost kupit a ci sa to da spravit aj klasickou nitovackou?
Květen 19, 201312 r Stalo se mi úplně to samé a po asi 20ti minutách bouchání, tahání kleštěma jsem to vyrval i se šroubem, akorát se plech trochu vytáhne ven, to se dá potom přes hadr kladivem srovnat a dále podle návodu výše, dát nové nýty se závitem
Květen 19, 201312 r Já osobně bych opravil to co tam je....To znamená ty matky vzít vhodným vtákem a protáhnout závit.
Červen 6, 201312 r Autor Vyriesil som to tak, ze som vyvrtal stare nity a doslo aj k paceniu a namiesato nic som dal klasicku skrutku s podlozkami a 2maticami aby sa neuvolnili
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.