Publikováno Květen 21, 201312 r Ahojte, dnes ked som prichadzal z prace, tak na kazdom mensom vymole sa mi od praveho predneho kolesa ozyvali klepotave zvuky. Potom som bol chvilku na parkovisku a ked som odchadzal a vytocil plny doprava, tak od praveho predneho kolesa sa ozvalo "pooooing" ako nieco medzi gumovym a kovovym zvukom. No a odvtedy taha autom smerom doprava ku krajnici. Volant musim drzat v ruke, inak by som sledoval premavku zpoza krajnice... Skusal som koleso, vola na nom neni. Pri nastartovanom aute som vytocil plny volant a troska ho vracia nazad, ale pri jazde je to omnoho horsie. Neviete poradit, co sa mohlo pokazit a kolko by taka oprava cca stala? Dakujem
Květen 21, 201312 r pozri či sa ti nezlomila pružina...alebo máš zadreté vrchné ložisko v uložení tlmiča
Květen 21, 201312 r Autor Diky za rychlu odpoved. Hned rano to pozriem. Este taka otazka, moze sa na tom jazdit? potreboval by som tak este 2000 km, lebo som v zahranici...
Květen 21, 201312 r záleží čo tam vlastne bude,ale musíš myslieť na to,že to je nebezpečné pre teba i okolie...
Květen 21, 201312 r Autor No tak mi to nedalo, som to pozriet este teraz s baterkou. Ked somdvihol auto so zdvihakom, tak som zo spodnej misky vydoloval ulomokpruziny, 8 az 10 cm dlhy. Vyzera byt zo spodnej strany. Stred pruzinyvyzera OK. Asi ju bude treba vymenit. Je to az take nebezbecne alebo stym este tie 2 tisicky najazdim? Prilozene foto ulomku. Dakujem vopred za odpoved.
Květen 22, 201312 r osobne som s takým vozidlom nejazdil,ale za mňa platí predchádzajúca odpoveď...možno ti niekto odpovie s podobnou skúsenosťou
Květen 22, 201312 r Autor a kolko by mohla byt cena za taku opravu, iba priblizna staci... az sa viem zorientovat...
Květen 22, 201312 r Diky za rychlu odpoved. Hned rano to pozriem. Este taka otazka, moze sa na tom jazdit? potreboval by som tak este 2000 km, lebo som v zahranici... A v tom zahranici neexistuje servis na auta??? Cenu opravy ti konkretne povedia v servise v tom zahranici.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.