Trawi Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Ahojte, snažil som sa využiť hľadanie no nič korektné som nenašiel. Ak tu je predsa niečo na podobnú tému, ospravedlňujem sa. Mám otázku, ktorá sa týka maxidotu na budíkoch v O2 (pred FL). Viem, že O2 FL zobrazuje na maxidote aj rýchlosť, resp. tachometer. Je to nejakým zázrakom možné ja na prvej O2? Ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Jediná možnost (pokud nechceš měnit budíky za FL) je PolarFIS. Viz. moje téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trawi Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 môžeš mi prosím poslať priamo odkaz na danú tému? neviem to medzi tvojimi témami nájsť... Ďakujem za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/111343-moje-seda-mys-oii/?p=1768606 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.