Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Výdechy zadních dveří WRC, ABS-karbon, pár.

Díl je funkční a skutečně průchozí - žádná imitace! Jednoduchá montáž nasazením.

Pro modely:

Škoda Fabia Limousine 01/00 –› 08/04

Škoda Fabia Limousine Facelift 09/04 –›

Škoda Fabia RS Limousine

Milotec cena: 1.190,-

Cena pro lidi z tohoto fóra: 1.150,- - možnost předání v Praze, nebo na některém ze srazů, popřípadě dobírka (89,-) -_-

Pro objednání použijte e-shop: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=193 . Tam je běžná cena 1.250,-.

Pro cenu 1.150,- napište do poznámky k objednávce Váš Nick a uživatelské číslo které používáte zde na fóru.

post-1-1156419270.jpg

sorry za OT ale k čemu je to dobré ?

• 4 týdny později...
  • Autor

To je opravdu nikdo nechce?

ja bych je bral ale nemam prachy a ted docela dlouho asi nebudu <_<

• Autor

Tak dnes Milotec zaslal e-mail, že již jsou výdechy vyrobené.

Povrchová úprava - imitace karbonu - lze bezproblémů lakovat do barvy auta

Běžná cena 1190,-

Cena pro lidi z tohoto fóra: 1.150,- - možnost předání v Praze, nebo na některém ze srazů, popřípadě dobírka (89,-)

Pro objednání použijte e-shop: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=193 . Tam je běžná cena 1.250,-.

Pro cenu 1.150,- napište do poznámky k objednávce Váš Nick a uživatelské číslo které používáte zde na fóru.

Pasuje to i COMBI ?

• Autor
Pasuje to i COMBI ?

Jsou pouze na krátkou Fábii - toto neplatí !!!

Jak jsem se sám přesvědčil - jdou i na Combi + Sedan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upraveno od Fíla

• Autor

A je to tady :palec2:

Dnes přišly 2 sady

Pasujou i na Combi i Sedan !!!

Foto na autě:

post-1-1159864113.jpg

• Autor

Vše sedí jak má a to jsou psané jen jako na krátkou fábku ;)

post-1-1159864163.jpg

• Autor

foto 3

post-1-1159864192.jpg

• Autor

dnes odpoledne mám naplánovanou cestu po Praze a kousek po dálnici, tak vyzkouším jak se budou chovat

post-1-1159864241.jpg

• Autor

ještě přidám obrázek základních rozměrů

post-1-1159878620.jpg

• Autor

Dnes jsem najel 52 kilometrů po Praze a okolí.

Do rychlostí kolem 65 km/h o tom člověk ani neví, že tam ty výdechy jsou a i když jsem měl zavřený přední okna (a já i v zimě jezdím s pootevřenýma) tak tam byl krásnej vzdoušek :palec2:

Dokonce i když jsem měl puštěný rádio dost nahlas tak jsem slyšel sanitku, která ani nebyla vidět.

Při dálničních rychlostech kolem 130 km/h je to tišší než otevřený okno vepředu a slušnej přísun vzduchu.

V extrému se s tím dá jet po dálnici 180 km/h, víc jsem neměl šanci vyzkoušet protože byl hustčí provoz.

A naprosto odpadla taková ta dost nepříjemná rezonance při pootevřenym zadním okně.

Takže jsem naprosto spokojenej a můžu vřele doporučit :palec2::)B)

foto 3

Co je za výplň ?To je jednoduchý tahokov ? Co na to déšť,nebo stékající voda? Za jízdy asi v poho,ale co při stání na dešti?Nebude autí vlhnout ze vnitř?

• Autor

je to tahokov asi z hliníku, dost jemný (malá očka) a připadá mi že se sklonem a hustotou nebude problém a voda se dovnitř nedostane.

uvidíme, zítra to budu testovat

Přeju hodně štěstí a hlavně sucho v autí. Jarfa

• Autor

Dík, snad to vyjde

• Autor

Jsem zjistil, že je to proti dešti - když jsem vyndal auto z garáže tak přestalo pršet B)

Tak jsem musel použít náhradní řešení. Použil jsem postřikovač na kytky a simuloval déšť. Rozprašovašem z asi 20 cm a voda stékala po vnější straně tahokovu a pak dál dolů po okně. Dovnitř se dostalo jet trochu "mlhy" z ostřikovače, ale netroufám si tvrdit co by to udělalo při větším dešti a nebo za jízdy.

Já už mam objednáno asi 2 měsíce,ale Milotec to zdržoval.Fílo a mi jsme domluvený že?! ;)

• Autor
Já už mam objednáno asi 2 měsíce,ale Milotec to zdržoval.Fílo a mi jsme domluvený že?! ;)

jj, přesně jsme domluvený :palec2:

• Autor

Mám další poznatky z používání. Dnes stálo auto 2 hodiny na přímém slunci a při otevření tam bylo krásně - žádný dusno ani nedejchatelno :palec2:

Mám další poznatky z používání. Dnes stálo auto 2 hodiny na přímém slunci a při otevření tam bylo krásně - žádný dusno ani nedejchatelno :palec2:

Tak v 18 stupních to nedejchatelno asi nehrozí :D

• Autor

Tak v 18 stupních to nedejchatelno asi nehrozí :D

no počkej, v autě bylo asi 30°C, když to stálo na sluníčku!!!

jasný, určo lepší než nic, ale při dnešních teplotách bylo dejchatelno na sluníčku i bez výdechů. V létě to určitě jeden až dva stupně ubere :D , ale jestli tam je 50 nebo 52 je stejně jedno. Ale jinak nic proti, jen mě zarazilo to nadšení ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.