Publikováno Srpen 24, 200619 r Výdechy zadních dveří WRC, ABS-karbon, pár. Díl je funkční a skutečně průchozí - žádná imitace! Jednoduchá montáž nasazením. Pro modely: Škoda Fabia Limousine 01/00 –› 08/04 Škoda Fabia Limousine Facelift 09/04 –› Škoda Fabia RS Limousine Milotec cena: 1.190,- Cena pro lidi z tohoto fóra: 1.150,- - možnost předání v Praze, nebo na některém ze srazů, popřípadě dobírka (89,-) Pro objednání použijte e-shop: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=193 . Tam je běžná cena 1.250,-. Pro cenu 1.150,- napište do poznámky k objednávce Váš Nick a uživatelské číslo které používáte zde na fóru.
Srpen 30, 200619 r Autor Designová záležitost: http://www.tuningy.com/tuningy.com/srazy/2...a/P8050044.html a například při stání na parkovišti má možnost do auta pronikat trochu vzduchu aniž by jsi měl pootevřené okno Upraveno Srpen 30, 200619 r od Fíla
Září 25, 200618 r Autor Tak dnes Milotec zaslal e-mail, že již jsou výdechy vyrobené. Povrchová úprava - imitace karbonu - lze bezproblémů lakovat do barvy auta Běžná cena 1190,- Cena pro lidi z tohoto fóra: 1.150,- - možnost předání v Praze, nebo na některém ze srazů, popřípadě dobírka (89,-) Pro objednání použijte e-shop: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=193 . Tam je běžná cena 1.250,-. Pro cenu 1.150,- napište do poznámky k objednávce Váš Nick a uživatelské číslo které používáte zde na fóru.
Září 26, 200618 r Autor Pasuje to i COMBI ? Jsou pouze na krátkou Fábii - toto neplatí !!! Jak jsem se sám přesvědčil - jdou i na Combi + Sedan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upraveno Říjen 3, 200618 r od Fíla
Říjen 3, 200618 r Autor dnes odpoledne mám naplánovanou cestu po Praze a kousek po dálnici, tak vyzkouším jak se budou chovat
Říjen 3, 200618 r Autor Dnes jsem najel 52 kilometrů po Praze a okolí. Do rychlostí kolem 65 km/h o tom člověk ani neví, že tam ty výdechy jsou a i když jsem měl zavřený přední okna (a já i v zimě jezdím s pootevřenýma) tak tam byl krásnej vzdoušek Dokonce i když jsem měl puštěný rádio dost nahlas tak jsem slyšel sanitku, která ani nebyla vidět. Při dálničních rychlostech kolem 130 km/h je to tišší než otevřený okno vepředu a slušnej přísun vzduchu. V extrému se s tím dá jet po dálnici 180 km/h, víc jsem neměl šanci vyzkoušet protože byl hustčí provoz. A naprosto odpadla taková ta dost nepříjemná rezonance při pootevřenym zadním okně. Takže jsem naprosto spokojenej a můžu vřele doporučit
Říjen 3, 200618 r foto 3 Co je za výplň ?To je jednoduchý tahokov ? Co na to déšť,nebo stékající voda? Za jízdy asi v poho,ale co při stání na dešti?Nebude autí vlhnout ze vnitř?
Říjen 3, 200618 r Autor je to tahokov asi z hliníku, dost jemný (malá očka) a připadá mi že se sklonem a hustotou nebude problém a voda se dovnitř nedostane. uvidíme, zítra to budu testovat
Říjen 4, 200618 r Autor Jsem zjistil, že je to proti dešti - když jsem vyndal auto z garáže tak přestalo pršet Tak jsem musel použít náhradní řešení. Použil jsem postřikovač na kytky a simuloval déšť. Rozprašovašem z asi 20 cm a voda stékala po vnější straně tahokovu a pak dál dolů po okně. Dovnitř se dostalo jet trochu "mlhy" z ostřikovače, ale netroufám si tvrdit co by to udělalo při větším dešti a nebo za jízdy.
Říjen 5, 200618 r Já už mam objednáno asi 2 měsíce,ale Milotec to zdržoval.Fílo a mi jsme domluvený že?!
Říjen 5, 200618 r Autor Já už mam objednáno asi 2 měsíce,ale Milotec to zdržoval.Fílo a mi jsme domluvený že?! jj, přesně jsme domluvený
Říjen 5, 200618 r Autor Mám další poznatky z používání. Dnes stálo auto 2 hodiny na přímém slunci a při otevření tam bylo krásně - žádný dusno ani nedejchatelno
Říjen 5, 200618 r Mám další poznatky z používání. Dnes stálo auto 2 hodiny na přímém slunci a při otevření tam bylo krásně - žádný dusno ani nedejchatelno Tak v 18 stupních to nedejchatelno asi nehrozí
Říjen 5, 200618 r Autor Mám další poznatky z používání. Dnes stálo auto 2 hodiny na přímém slunci a při otevření tam bylo krásně - žádný dusno ani nedejchatelno Tak v 18 stupních to nedejchatelno asi nehrozí no počkej, v autě bylo asi 30°C, když to stálo na sluníčku!!!
Říjen 5, 200618 r jasný, určo lepší než nic, ale při dnešních teplotách bylo dejchatelno na sluníčku i bez výdechů. V létě to určitě jeden až dva stupně ubere , ale jestli tam je 50 nebo 52 je stejně jedno. Ale jinak nic proti, jen mě zarazilo to nadšení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.