Publikováno Červen 17, 201312 r Ahoj, koupil jsem Octu II MR2007 a občas se stane, že po vypnutí klíčku (ať se zapnutým nebo vypnutým motorem) drbnou stěrače. Tj. vypadá to, že dostanou krátký puls, ale řekl bych, že se nepohnou. Nevíte čím by to mohlo být způsobené? Nenapadá mne, jiný zdroj tohoto zvuku. Díky moc, L.
Červen 18, 201312 r Občasné překlopení polohy stěračů je standardní jev - má to chránit stírací lišty (gumičky před opotřebením). Pročti si manuál k autu,určitě to tam najdeš. Citace:"Při každém vypnutí stěračů nebo po každém třetím vypnutí zapalování dochází ke střídání klidových poloh stěračů, což přispívá ke snížení opotřebení stíracích gum."
Červen 18, 201312 r Autor Ahaa, tak to jsem rád, že to není problém s elektrikou. Omlouvám se za zbytečný dotaz. Manuál k autu nemám a asi si ho pořídím Díky moc. L.
Červen 18, 201312 r Tady si najdi,který potřebuješ: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/owners-manuals.aspx
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.