lukky Vloženo 17. Červen 2013 Vloženo 17. Červen 2013 Ahoj, koupil jsem Octu II MR2007 a občas se stane, že po vypnutí klíčku (ať se zapnutým nebo vypnutým motorem) drbnou stěrače. Tj. vypadá to, že dostanou krátký puls, ale řekl bych, že se nepohnou. Nevíte čím by to mohlo být způsobené? Nenapadá mne, jiný zdroj tohoto zvuku. Díky moc, L. Citovat
Pawouk Vloženo 18. Červen 2013 Vloženo 18. Červen 2013 Občasné překlopení polohy stěračů je standardní jev - má to chránit stírací lišty (gumičky před opotřebením). Pročti si manuál k autu,určitě to tam najdeš. Citace:"Při každém vypnutí stěračů nebo po každém třetím vypnutí zapalování dochází ke střídání klidových poloh stěračů, což přispívá ke snížení opotřebení stíracích gum." Citovat
lukky Vloženo 18. Červen 2013 Autor Vloženo 18. Červen 2013 Ahaa, tak to jsem rád, že to není problém s elektrikou. Omlouvám se za zbytečný dotaz. Manuál k autu nemám a asi si ho pořídím Díky moc. L. Citovat
Pawouk Vloženo 18. Červen 2013 Vloženo 18. Červen 2013 Tady si najdi,který potřebuješ: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/owners-manuals.aspx Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.