roman84 Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Koupil jsem si o2 r.v. 2005 a včera večír jsem zamkl vůz a šel klidně spát ráno přídi a u vozů jsou stahnute okénka a vůz je zamčený...nevíte někdo co by to mohlo byt...děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Zamykal jsi klíčkem nebo centralem??? Pokud to dělá po dešti, je možná nějaká oxidace v kabelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sa-001 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Ahoj mal som tento broblém, stávalo sa mi to asi jeden až dvakrát do roka nazávisle na počasí /naposledy v zime a vo vnútri auta asi 3 cm snehu všade/, nezívisle na parkovacom mieste /takže neprichádzalo do úvahy otvorenie iným DO/ na chybu som neprišiel ani ja ani servis, tak som vybral poistku na otváranie zadných okien , otvárajú sa mi len predné a za rok a pol sa chyba neobjavila, takže pravdepodobne je chyba v zadných dverách asi nejaký kontakt ale rozobranie zadných dverý bude asi náročnejšie tak to zatial neriešim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.